Maison juni x UNICEF

Op jouw bevel deel je je geluk met je dierbaren en help je UNICEF bij zijn missies om kinderen te beschermen.
Een vrolijke gebeurtenis aankondigen en tegelijkertijd solidariteit tonen is mogelijk met de aankondigingen die UNICEF aanbiedt in samenwerking met Maison June. Door voor een UNICEF-aankondiging te kiezen, doet u een verantwoorde en ondersteunende aankoop. Zo helpt u mee om van de wereld een betere plek te maken voor uw baby en voor alle kinderen over de hele wereld. Dankzij dit gebaar van solidariteit kun je hen een nieuwe start in het leven bieden.

  • Vanaf 60€ bestelling

    33 doses mazelenvaccin of 167 sachets voor orale rehydratatie

  • Vanaf 80€ bestelling

    4000 waterzuiveringstabletten of 160 doses neonatale tetanusvaccins

  • Vanaf 100€ bestelling

    59 zakjes therapeutische voeding tegen ondervoeding

dessine une fleur

Betrek jezelf

Solidariteitsaankondigingen om kinderen te redden!

Op jouw bevel deel je je geluk met je dierbaren en help je UNICEF bij zijn missies om kinderen te beschermen. Een vrolijke gebeurtenis aankondigen en tegelijkertijd solidariteit tonen is mogelijk met de aankondigingen die UNICEF aanbiedt in samenwerking met Maison June. Door voor een UNICEF-aankondiging te kiezen, doet u een verantwoorde en ondersteunende aankoop.

Zo helpt u mee om van de wereld een betere plek te maken voor uw baby en voor alle kinderen over de hele wereld. Dankzij dit gebaar van solidariteit kun je hen een nieuwe start in het leven bieden.

cœur avec les mains

Wist je dat ?

Uw aankondigingen kunnen een leven veranderen

Kinderen over de hele wereld hebben jouw hulp nodig. Kinderen zijn het heden en de toekomst van de wereld. Wacht dus niet tot morgen, maar maak vandaag een gebaar van solidariteit. Omdat kinderen beschermd moeten worden en omdat ze het verdienen om samen met hen een betere wereld op te bouwen.

UNICEF is er en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat ieder kind kan overleven, groeien en bloeien. Dankzij jou, en met jou.

Recent bekeken
multi éléments dans enveloppe
Geluksexperts
Omroeper van goed nieuws sinds 1996!
papier écologique
Leven in roze en GROEN
Eco-verantwoordelijkheid vormt de kern van onze projecten
tampon MJ
Gemaakt in Maison June
Een huis met het gegarandeerde Franse herkomstlabel
cœur dans enveloppe
Testen en adopteren
Krijg een idee met onze gratis monsters