Onze mooie woorden geven je inspiratie!

Laat u voor de kleine en grote geneugten van het leven inspireren door onze voorbeeldteksten die u helpen de juiste woorden te vinden.
Het is aan jou om je favoriete bewoordingen te verzamelen om je aankondigingen te verbeteren. Ontdek onze suggesties om uw emoties tot leven te brengen.
Of het nu voor een geboorte, een bruiloft of een andere gelegenheid is, onze ideeën zullen uw schrijven verbeteren, in elke fase van het leven.

Trouwkaart

Wil je originaliteit?

Na 5 jaar samenwonen... het enige wat we misten was de ring aan onze vinger!!! Dit zal gebeuren op zaterdag {trouwdatum}, om 14.00 uur in het gemeentehuis van Aix en Provence.

{getrouwde voornaam} en {getrouwde voornaam} hebben een afspraak met jou... in het Onbekende Land! Mis het grootste evenement van het jaar niet door er op zaterdag {trouwdatum} om 14.00 uur bij te zijn in het gemeentehuis van Aix en Provence. Kom en deel hun geluk door hen te ontmoeten tijdens een receptie aan het einde van de ceremonie.

Liever klassiek?

Deel met {bride's first name} en {groom's first name} hun huwelijksmaaltijd, geserveerd vanaf {party time} op {party location}. Reageer vóór {response date} naar {family phone}. Ze zullen bijzonder dankbaar zijn dat u een van hun gasten bent voor dit moment van absoluut geluk. {voornamen van de bruid en bruidegom}.

Alles staat klaar voor de mooiste dag van hun leven... Deel hun geluk met hen! {voornaam bruid} en {voornaam getrouwd} zeggen 'Ja' tegen elkaar voor het beste op {trouwdatum} in het gemeentehuis van Ventabren om 15:00 uur. Hun ouders komen samen met hen om je uit te nodigen voor de receptie die ter ere van hen wordt gegeven in {party location}.

Humor

Sinds dag één kijken ze elkaar aan met ogen vol liefde! {voornamen bruid en bruidegom} We zeggen “Ja” op {trouwdatum} om 15.30 uur in de kerk van {ceremonielocatie}. Wees getuige van dit prachtige moment op {party location} vanaf {party time}. Reageer vóór {response date} op de twee tortelduifjes.

Onze liefde belooft niet vluchtig te zijn! We nodigen je uit voor onze vereniging die in volle bloei zal bloeien op {trouwdatum} om {ceremonietijd} in {ceremonielocatie}! Kom in grote getale om onze bruiloft te vieren op {party location} vanaf {party time}. Het wordt het Boeket!!! Maar raak niet in de war (zie kaart op de achterkant).

Klassiek en traditioneel

De heer en mevrouw Jean MOREAU, de heer en mevrouw Stéphane BERTRAND, hebben de eer u op de hoogte te stellen van het huwelijk van de heer Romain MOREAU, hun zoon, met mevrouw Claire BERTRAND, en u te vragen om de huwelijksmis die zal worden gevierd op zaterdag {huwelijksdatum} om 15.00 uur in de kerk van Saint-Pierre-d'Arène in Nice.

De heer en mevrouw Charles Dupont, de heer en mevrouw Léon Martin zijn verheugd het huwelijk van hun kinderen Marion en Sébastien aan te kondigen op zaterdag {huwelijksdatum}, om 15.00 uur in de kerk van Saint Julien in Éguilles.

Land

{bride's first name} en {married's first name} nodigen je uit om de vlinders van geluk te delen! Hun huwelijksfeest zal plaatsvinden op {locatie, tijd, adres}. Het bruidspaar zal op de vleugels van de liefde wegvliegen naar het landgoed {name} waar de receptie in landelijke sfeer zal plaatsvinden.

Onder een bloemengeur, ogen fladderend van liefde, nodigen {voornaam bruid} en {voornaam bruidegom} je graag uit voor hun bruiloft: {plaats, tijd, adres}. Aan het einde van de ceremonie nodigen de bruid en bruidegom je uit om mee te doen onder het gezang van de vogels op Domaine {naam}.

Burgerlijk huwelijk

{voornaam bruid} en {voornaam getrouwd} ons leven neemt een nieuwe start op {trouwdatum} in het gemeentehuis van {ceremonielocatie}. Wij nodigen u uit voor de maaltijd die volgt op de ceremonie vanaf {party time}.

{bride's first name} en {married's first name} hebben besloten hun grootste geluk met jou te delen... Ze worden één in het gemeentehuis van {ceremony location} op {pacs date} om {ceremony time}, wanneer ze zullen uitwisselen hun geloften. Hun vreugde zal op zijn hoogtepunt zijn als ze je aan hun zijde zien in het restaurant {feestlocatie} om te proosten op hun nieuwe bestemming.

Aangekondigd door de kinderen

Mijn ouders, {voornaam bruid} en {voornaam getrouwd}, zullen op {trouwdatum} om 15.30 uur verenigd zijn in het gemeentehuis van {ceremonielocatie}. Wees getuige van hun liefde en je zult zien dat romantische romans echt bestaan! Bovendien gaan we dit allemaal vieren, op {feestlocatie} om {feesttijd} Hun kleintje {jongensvoornaam}.

Opluchting! Mijn ouders zijn eindelijk klaar voor een leven als trio! Jij hebt de primeur over de aankondiging van hun verbintenis, die gevierd zal worden op {trouwdatum} om {ceremony time} in {ceremony location}. Aan het einde van de ceremonie wordt er een cocktail geserveerd en de kers op de taart is de receptie ter ere van hen op de {feestlocatie}. {voornaam van het kind}

Trouwdag

Net als de kiezelstenen van de oceaan hebben de golven van de tijd ons gevormd Jij die ons leven deelt, vult onze harten, altijd trouw, altijd luisterend Kom de hernieuwing van onze geloften bijwonen op zaterdag {huwelijksdatum} om 14.00 uur in de kerk Saint-Eloi .

Bedankkaarten Bruiloft

Originele huwelijksbedankjes

Een wens, een glimlach, een eenvoudig gebaar, een geschenk, alles werd gewaardeerd tijdens onze bruiloft. Hartelijk dank dat u met ons geluk geassocieerd bent. {voornaam bruid} en {voornaam getrouwd}

Geen enkele vorm van dank zal uw uitingen van tederheid en vriendschap kunnen evenaren. Jij hebt bijgedragen aan het succes van deze uitzonderlijke dag! Bedankt voor alles. {voornaam bruid} & {voornaam getrouwd}

Landelijke huwelijksbedankjes

Bedankt voor het hartelijk verfraaien van onze tuin van geluk en voor uw deelname aan onze vlucht. Ontvang in ruil daarvoor een boeket dankbetuigingen en enkele fotoklompjes als blijk van onze diepe dankbaarheid. Izia en Leo

Wij willen jullie bedanken voor alle emoties op onze trouwdag en voor het feit dat jullie van deze dag een onvergetelijke herinnering hebben gemaakt. Dankzij jouw aandacht hadden we vlinders in onze buik, sterren in onze ogen, die jouw lach voor altijd in ons hart graveerden. Agatha en Lilian

Humoristische huwelijksbedankjes

Het refrein dat op {trouwdatum} werd gespeeld om onze liefde te vieren, heeft ons betoverd en dankzij jou resoneert het nog steeds in ons hart. Wij danken u voor uw bijdrage aan onze prachtige melodie van geluk: een moment dat even vluchtig is als rijk aan emoties, een prachtig moment waarop alle planeten op één lijn staan. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat onze hymne aan de liefde geen oud refrein wordt.

De woorden raken op... je was zo geweldig. Bedankt, Muchas gracias, grazie mille, BEDANKT voor je aanwezigheid en voor je bijdrage aan onze... vreugde, geluk, geluk, felicidad, Amour, Liefde, Amor, Geluk... Het pasgetrouwde stel, {voornaam van de bruid} & { getrouwde voornaam}

Klassieke huwelijksbedankjes

{bride's first name} en {married's first name} waren dankbaar voor de aandacht die je hen toonde ter gelegenheid van hun huwelijk. Ze bedanken je uit de grond van hun hart dat je deel uitmaakt van hun geluk!

Wij willen u graag bedanken voor het delen van deze prachtige geluksmomenten op de dag dat we ja zeiden tegen elkaar voor het leven.

Bedankkaarten Bruiloft met foto

Wij willen u graag hartelijk danken voor uw aanwezigheid en steun tijdens onze bruiloft. Uw deelname maakte deze dag nog specialer en gedenkwaardiger. Bedankt dat u ons geluk deelt en bevoorrechte getuigen bent van deze onvergetelijke dag. Wij willen u ook uit de grond van ons hart bedanken voor uw vrijgevigheid. Uw bijdrage heeft onze liefde doen bloeien en wij zijn diep geraakt door uw steun. We hebben ervoor gekozen om een ​​foto van onze bruiloft met jullie te delen, waarin we een kostbaar moment vol liefde en geluk vastleggen. Dit beeld vertegenwoordigt de liefde die we delen en de dankbaarheid die we voor jullie allemaal voelen. Melissa en Pablo

Lachen, tranen, het was een dag vol emoties! Wij willen u bedanken voor uw aandacht, uw glimlach en voor al uw liefde. Deze dag zal voor altijd in ons geheugen gegrift blijven. Door deze foto van onze bruiloft te delen, willen wij onze dankbaarheid en liefde aan jullie overbrengen. Dit beeld symboliseert het magische moment waarop we onze toewijding bezegelden en waar we omringd werden door jouw liefde en vriendelijkheid. Met al onze liefde, Claire en Nicolas

Na huwelijksreis

Nadat we hebben genoten van onze prachtige huwelijksreis, is het tijd om terug te keren naar de aarde en onze hartelijke dank uit te spreken aan alle mensen die direct of indirect hebben bijgedragen aan het succes van ons huwelijk, en zelfs aan onze huwelijksreis als sommige van onze gasten financiële steun hebben verleend.

Geboortkaartjes

Kondig de geboorte van een dochter aan

Op {date} bij het aanbreken van de dag,
we hadden de kans om getuige te zijn van de geboorte van een roos
{Voornaam}
zoete bloem die vol liefde uitstraalt.

Onze hele familie
wil zijn geluk met jou delen
sinds {voornaam}
kwam bij ons op {date}.
Deze kleine schat van 48 cm verrukt alle harten.

Kondig de geboorte van een jongen aan

Mollige kleine handjes
Kleine voetjes om op te kauwen
Een kindje om te knuffelen
Wij droomden ervan!
{Voornaam}
Geboren op {datum}
Hij weegt 3 kg 850 voor 52 cm
En maakt ons blije ouders!

{voornaam} klein stukje kool
van 3 kg 850 voor 52 cm
brengt ons geluk
sinds {datum}.

Kondig de geboorte aan van een tweeling, drieling...

Wat is een mooier geschenk dan te komen vullen,
als twee zonnestralen, het leven van Sylvaine & Victor
dankzij twee mooie gezichten:
3 kg en 2 kg 900 gram karakter,
voor 48 cm en 47,5 cm bedel.

Lekker dubbele klap
1+1 = 4, grappige wiskundige regel en toch is het bewijs daar!
Camille en Chloé zijn geboren op {date} en vervullen ons sindsdien met geluk.

Humor Geboortkaartjes

9 maanden ongeduld,
8 kg aardbeien,
7 dutjes per week,
6 sms'en / uur,
5 zintuigen in bruisen,
4 voornamen in evenwicht,
3 echografie
2 liter/dag
1 vrolijke gebeurtenis
{voornaam} is geboren op {date}.

Na een prachtige reis van 9 maanden
en een veelbewogen ‘moederuitje’ op {date},
{first name} is veilig aangekomen om 14:05 uur.
in een kwetsbare boot van 50 cm
gewogen met 3 kg 100 inclusief zijn broer Adrian en zijn vader
konden de ligplaatsen bemachtigen voor een magische tussenstop!

Klassieke Geboortkaartjes

Wij zijn blij de geboorte aan te kondigen
van onze dochter/zoon op {date} om 20.30 uur
Sindsdien hebben we van elk moment genoten.

Chloë en Julien
deel met Anae en Mael
de vreugde van het aankondigen van de geboorte
door Lucas.

Originele Geboortkaartjes

“Laten we de mensen dankbaar zijn die ons geluk schenken!
Zij zijn de charmante tuinmannen, door wie onze ziel bloeit! "Marcel Proust
Een boeket rozenknoppen, voor de onschuld
Een witte camelia, voor perfecte schoonheid
Een takje kamperfoelie, voor de zonneschijn van ons leven
Camille
cultiveer onze ziel en bedwelm ons huis
sinds {date} voor onze grootste vreugde.

Twee tedere stemmen om tot mij te spreken,
Sterke armen om mij te wiegen,
Zachte lippen om mij te kussen,
Fijne handen om mij te knuffelen
Twee ongeduldige harten wachten op mij...

Ik word zachtjes op mama's buik gelegd,
Ik herken een stem, het is die van mijn vader...
Ze pakken allebei mijn hand,
en noem mij "Louise"
Ik weeg 2 kg 850 en ik meet 48 cm.

Aangekondigd door de broeders en zusters

En wat er ook gebeurt...!
Sinds {first name} de trossen losgooide, op {date}
Ik ben niet langer de enige meester aan boord!!!
Nu zijn er nieuwe horizonten voor ons beschikbaar.
{voornaam zus} een hele trotse grote zus.

Een zusje, wat een grappig idee!!!
Sinds het moment dat we erover hoorden,
we konden het niet meer geloven! Hij/zij arriveerde op {date} om 15:45 uur.
Zij/Hij is heel schattig en heet {voornaam}.
Onnodig te zeggen dat mama en papa het erg druk hebben!
{voornaam zus}, {voornaam broer} en {voornaam broer 2}

Bedankkaarten Geboorte

Klassieke geboortebedankkaarten

Mijn ouders zijn erg ontroerd door je gebaar en bedanken je samen met mij.
{babynaam}

Dit kaartje als dank voor al uw vriendelijke attenties en tekenen van genegenheid die onze kleine {baby first name} in verrukking brachten en ons echt ontroerden.
Vriendschappen van {voornamen van ouders}.

Originele geboortebedankkaarten

Ik zou naar de maan schieten als ik kon...
om het in je hart te laten sprankelen,
uit dankbaarheid voor het schitterende geluk
gegeven ter gelegenheid van mijn geboorte.
{babynaam}

Dankzij jou is mijn kamer gevuld met liefde!
Bedankt iedereen
{babynaam}

Humoristische geboortebedankkaarten

Ik verzamelde al mijn favoriete metgezellen, mijn nieuwe garderobe, je vriendelijke welkomstbrieven om je uit de grond van mijn hart te bedanken dat je me zo verwend hebt.

Een flirterig lieveheersbeestje dat naar je toe vliegt om zijn dankbaarheid te tonen voor het geluk dat hij bij zijn geboorte heeft gekregen.

Bedankkaarten voor de geboorte van de broers en zussen

Grote broer/zus worden is een ongelooflijk avontuur, en met de komst van {baby name} is ons leven gevuld met vreugde en ontdekkingen. We zijn trots op onze nieuwe rol en beloven dat we met liefde en vriendelijkheid over onze kleine schat zullen waken.

Laten we eerlijk zijn: {baby name} steelt de laatste tijd een beetje de schijnwerpers, maar we vergeven hem/haar omdat hij/zij zo schattig is. En jij bent ook echt geweldig! Je grappige berichtjes, je gekke cadeaus en je onvoorwaardelijke liefde maakten de geboorte van {baby name} tot een nog ongelofelijkere gebeurtenis.

Doopkaarten

Klassieke Doopkaarten

{voornaam moeder} en {voornaam vader}
nodigen u uit om de doop van {voornaam} bij te wonen
en om met hen te komen bidden voor zijn toetreding tot de christelijke gemeenschap,
Zondag {doopdatum} om 11.30 uur in de Roissy-kerk.

Ter gelegenheid van mijn burgerlijke doop, op {doopdatum} om {time} in het gemeentehuis van {place},
Ik zou heel blij zijn je aan mijn zijde te zien: na de officiële ceremonie zal een feestelijke maaltijd ter ere van mij worden gegeven.
Kusjes en tot ziens! {voornaam van het kind}
Bevestig alstublieft uw aanwezigheid bij mijn ouders

Originele Doopkaarten

JAAAAA, ZE DOPEN ME!!!
Ik zie je op {doopdatum} om {ceremonietijd}, op {ceremonielocatie}!
Kom in grote getalen om dit geweldige evenement niet te missen!
Vervolgens wordt er om {time} een feestelijke maaltijd geserveerd op {location}. {Voornaam}

VRIJHEID-GELIJKHEID-BRADERITEIT
Ik ben blij u uit te nodigen voor mijn Republikeinse doop
die zal plaatsvinden in het gemeentehuis van Charleval op zondag {date} om 11.30 uur, evenals tijdens de maaltijd die op de ceremonie zal volgen.
{gedoopte voornaam}

Uitnodiging voor doopsel voor meisje en jongen

{gedoopte voornaam} heeft nog kleine voetjes maar al een groot hart, klaar om een ​​nieuwe stap in haar leven te zetten: haar doop. Ze rekent op uw steun op zondag {doopdatum} om {time}.

{first name mom} en {first name dad} nodigen je graag uit voor het sacrament van de doop van hun kleine {gedoopte voornaam}, dat zal plaatsvinden in de kerk van {location}, op {doopdatum} om {time} en om je uit te nodigen voor de brunch ter ere van hem.
Bevestig uw aanwezigheid vóór {response date} op {family phone}.

Bedankkaarten doopsel

Aan al onze geweldige gasten willen wij onze diepe dankbaarheid uiten voor het onvergetelijk en vol liefde maken van de doop van ons kind. Je glimlach, je gelach en je geruststellende woorden creëerden een magische sfeer. Wij danken u uit de grond van ons hart voor het delen van deze kostbare momenten met ons en voor uw bijdrage om van deze dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Beste peetvader/meter,
Een eenvoudig woord om al onze dankbaarheid uit te drukken dat we erin hebben toegestemd peetvader/meter van ons kind te zijn. Uw aanwezigheid en uw inzet zijn ons dierbaar. Bedankt vanuit het hart. Met dankbaarheid, {namen van ouders}.

Communie uitnodigingen

Communie uitnodigingen voor meisje en jongen

Alice en Julien nodigen u graag uit om de communie van hun zoon/dochter Camille te vieren op zondag {ceremony date} in de Saint-Benoît-kerk in Salon de Provence om 11.30 uur. Vervolgens nodigen zij u uit voor een maaltijd in de familietuin. Bevestig uw aanwezigheid uiterlijk op {response date}.

“Een hand uitgestrekt voor de vrede van mijn hart.”
Ik nodig je uit voor mijn communie op zondag {ceremoniedatum} op het gebruikelijke tijdstip van de mis (10.45 uur) in de Sint-Laurentkerk in Salon. Na deze prachtige viering nodig ik u uit voor een moment van delen, dat zal plaatsvinden bij de familie thuis. Bevestig dit vóór {response date} aan mijn ouders. Camille

Eerste communie

“Ik ben het Brood des Levens.”
Na mijn doop bereid ik me voor op het ontvangen van de communie voor de eerste keer en ik zou heel blij zijn je aan mijn zijde te hebben in de kerk Saint-Jean-de-Malte in Aix, op zondag {ceremoniedatum}.

“Zoals een herder een lam draagt, draag ik jou in mijn hart” - Jesaja.
Ik nodig je uit om mijn eerste communie bij te wonen of om je te verenigen in intentie op zondag {ceremoniedatum} in de kerk van St-Julien d'Éguilles. Camille.

Geloofsbelijdenis of plechtige communie

De grote dag van mijn geloofsbelijdenis is eindelijk aangebroken...! Mijn ouders en ik zouden heel blij zijn als je getuige zou zijn van deze grote mijlpaal in mijn leven, op {ceremony date} om 11.30 uur in de kerk St-Benoît de Salon. Aan het einde van de viering hebben wij het grote genoegen u te mogen verwelkomen in het dorpshuis van {place}. Adriaan.

“Ik geloof in God, de Almachtige Vader.”
Ik ben verheugd u uit te nodigen voor mijn geloofsbelijdenis op zondag {ceremoniedatum} om 11.00 uur in de basiliek Notre-Dame d'Orléans. Daarna zullen vreugdevolle feesten ons samenbrengen in het ouderlijk huis. Reactie aangevraagd vóór {reactiedatum}.

Bevestiging

“Liefde is geen liefde meer als het niet gedeeld wordt.” - Moeder Theresa.
Sophie nodigt u graag uit voor de viering van haar vormsel op {ceremony date} om 11.00 uur in de collegiale kerk van Saint-Laurent in Salon. Ik nodig u uit om dit moment van samenzijn voort te zetten tijdens een maaltijd in het huis van mijn grootouders.

"De Vader in de hemel zal de Heilige Geest geven aan degenen die Hem erom vragen" - Lukas 11, 9-13.
Bastien nodigt u graag uit om zijn doopbevestiging bij te wonen of bij te wonen op {ceremony date} in de kerk van Tourcoing. Vervolgens wordt er bij de familie thuis een maaltijd gedeeld.

Bedankkaarten Communie

Anna en Jules danken u voor hun aanwezigheid tijdens Lou's communie/geloofsbelijdenis/bevestiging en voor de delicate aandacht die bij deze gelegenheid werd getoond.

Jeanne bedankt je dat je haar hebt begeleid en gesteund tijdens haar geloofsbelijdenis. Jouw aanwezigheid aan haar zijde heeft haar enorm geraakt en getroost om deze belangrijke stap in haar leven te zetten.

Verjaardag Uitnodigingen

Volwassen

18 jaar oud

18 jaar oud is het vieren waard! En voor de gelegenheid nodig ik je uit om dit geweldige moment met mij te komen vieren onder het genot van een drankje (of twee, of drie...). Op het programma: muziek, dans, lachen en een goed humeur, in een feestelijke en vriendelijke sfeer. Maak je dus klaar voor een onvergetelijke avond, want die avond gaan we van dit feest een legende maken! Ik kijk uit naar uw aanwezigheid om van deze verjaardag een onvergetelijke avond te maken.

20 jaar

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb het gevoel dat mijn twintiger jaren in een flits kwamen! Maar dat is geen reden om het niet goed te vieren. Ik nodig je daarom uit om dit moment met mij te komen delen, in een feestelijke en ontspannen sfeer. Op het programma: muziek, dans en vooral veel goede humor! Bereid je dus voor op een onvergetelijke avond, want bij mij kan dat alleen maar zo zijn. Tot ziens op {date} om {time}, om van dit feest een onvergetelijk moment te maken. Ik kijk uit naar jouw aanwezigheid!

30 jaar

Dat is alles, de mijlpaal van 30 jaar is eindelijk bereikt! Dus om deze belangrijke mijlpaal in mijn leven te vieren, besloot ik groots te denken. En wat is een betere manier om dat te doen dan u uit te nodigen voor een onvergetelijke avond? Op het programma: muziek, dans en natuurlijk een feestelijke sfeer. Want als ik geen 20 meer ben, betekent dat niet dat ik saai ben geworden! Ontmoet elkaar dus op {date} om {time}, voor een avond die ronduit onvergetelijk belooft te worden. En als je geen cadeau-ideeën meer hebt, weet dan dat ik altijd dol ben op goede flessen wijn... of chocolaatjes. Ik reken op uw aanwezigheid om van deze avond een uniek moment in zijn soort te maken!

40 jaar

Op {jubileumdatum} wordt u gevraagd uw goede humeur mee te nemen. Haal je pumps uit de kast, je kostuums en wees niet bang voor pailletten of pruiken ter gelegenheid van mijn verjaardag. Dit is een DISCO-themafeest dat u niet mag missen. Ontmoet elkaar dus om 19.00 uur voor de {name}-ruimte om te feesten. Maar reserveer eerst uw plaats door mij te bellen op 0123 456 789.

50 jaar

Mijn dromen zijn 50 jaar oud!
Er moeten nog nieuwe exploits worden gerealiseerd,
Nieuwe horizonten om te ontdekken,
zodra ik op {date} om {time} in uw bedrijf de mijlpaal van vijftig jaar heb overschreden.
Kom verkleed zoals in je mooiste dromen!

60 jaar

3 keer 20 jaar!
Jouw goede humeur is zo besmettelijk...
dat ik hoop dat ze op {party date} om 20.00 uur op het feest zal zijn om mijn {age} lente te vieren!
{Voornaam}

70 jaar

Vriendschap wordt gewaardeerd in het licht van de reis die we samen hebben afgelegd en de magische momenten die voor altijd worden gedeeld en gegraveerd.
Laten we over dit pad nadenken en nieuwe momenten creëren ter gelegenheid van mijn verjaardag op {party date}, op {location}, vanaf 19.00 uur.
Het getal 7 zal ons geluk brengen.
{Voornaam}

80 jaar oud

We zijn niet elke dag x 4 20 jaar oud!
20 jaar passie,
20 jaar actie,
20 jaar vragen,
en 20 jaar wijsheid.
Het leven is zo mooi!
Familieleden en vrienden zijn van harte uitgenodigd om de 80ste verjaardag van {first name} te komen vieren.

90 jaar oud

De jaren gaan voorbij, maar ik herinner me alleen de vreugden.
Ik voeg de geneugten toe, trek de zorgen af
en dankzij jullie allemaal zal ik het geluk vermenigvuldigen
om jou aan mijn zijde te hebben om mijn 90e verjaardag lente te vieren
op {party date}, om 11:30 uur op {location}.
{Voornaam}

Kind

Jongen en meisje

Op {+naam} Zweinsteins Hogeschool voor Tovenaarsleerlingen moet de {verjaardagsdatum} worden gemarkeerd met een witte steen in je grimoire.
{voornaam} komt inderdaad terecht in de kring van tovenaars van {leeftijd} en met meer ervaring.
Kom naar {place} met je cape of een toverstaf om {time}, als je al zijn magische geheimen wilt weten!

In het koninkrijk {achternaam} werd de schattige kleine prinses {voornaam} {age} jaar geleden geboren. Zijne Majesteit is verheugd om op {feestdatum} alle dappere ridders en dames uit te nodigen om deze dag van genade te vieren! Koetsen en andere rijtuigen brengen u naar het Koninklijk Paleis {adres}.

1 jaar

Al 1 jaar! Voor mijn eerste verjaardag wil ik dat je mijn kaars uitblaast! Ik wacht dus op je op {party date}, om 11:30 uur thuis. {Voornaam}

2 jaar

Twee kleine kaarsjes en een grote taart voor het 2e jaar om het te vieren: die van onze geliefde prinses, {voornaam}!!! We verwachten je op {party date} om 14:00 uur bij je thuis {locatie}.

3 jaar

MENU VAN DE DAG
Een vleugje zweverigheid,
een vleugje marmelade,
liter limonade,
en heel veel plezier!!!
Ik nodig je uit om een ​​grote dag te vieren, wanneer ik drie word op {party date}, om {time}.
{Voornaam}

4 jaar

JAAA! JAAA! JAAA! JAAA! JAAA! JAAA! JAAA!
Ik nodig je uit om mijn 4e kaars uit te blazen op {party date}, om 15.30 uur.
JAAA! JAAA! JAAA! JAAA! JAAA! JAAA! JAAA!
Ik weet zeker dat we plezier zullen hebben en zullen lachen: teamspelletjes en taarten in overvloed!
{Voornaam}

5 jaar

Prinses {voornaam},
regeert over het koninkrijk {family name} en nodigt u graag uit op {party date} voor een koninklijk feest: een gastronomisch banket georganiseerd ter ere van haar 5e verjaardag.
Als je een jongen bent, kom dan verkleed in je ridder- of prinsenoutfit.
Als je een meisje bent, kom dan verkleed in je prinsessen- of sprookjesoutfit.
Als je geen vermomming hebt, zal de prinses van de dag je voorzien van haar magische koffer!
Zeg het aan de wijzen: de prinses stuurt je haar koninklijke kussen!

6 jaar

Harry Potter, Batman, Superman, Spiderman en anderen...
Ik kijk ernaar uit je te zien op de grote jaarlijkse bijeenkomst die ter ere van mij door de {familienaam} wordt georganiseerd.
Het vindt plaats om 14.30 uur op {party date}. Ja, ik vier mijn 6e verjaardag en ik heb jouw hulp nodig om de festiviteiten leuk en soepel te laten verlopen.
{Voornaam}

7 jaar

{first name} nodigt je graag uit op zijn verjaardag om zijn 7e verjaardag te vieren!
Ontmoet elkaar dus stipt om 14.00 uur in de ZOO {location}, de volgende {date}!
Hij staat voor de hoofdingang op je te wachten!
Vergeet niet te bevestigen op {phone} en een cap te nemen.

8 jaar

Aan boord!
Kapitein {voornaam} ontmoet je op {verjaardagsdatum} aan boord van het familiegaljoen om om 14.00 uur zijn 8e verjaardag te vieren!
Tijdens een Piratenfeest gaan we op zoek naar de fantastische schat van {familienaam}.
Dus vermom jezelf dienovereenkomstig, want de “verraders” zullen worden aangevallen!!!
Uw reactie moet ons zo spoedig mogelijk per postduif bereiken. Bewakend!

9 jaar

Hoor, hoor, dappere mensen!
Ik, {voornaam}, ridder zonder angst en zonder verwijt, zittend op {plaats}
nodigt je uit om feest te vieren op deze magische plek,
op {party date}, stipt om 14.00 uur!
De pauken zullen opstijgen en de zwaarden zullen schitteren rond de Ronde Tafel!!!

10 jaar

Hier zijn de TOP VIJF redenen om naar mijn verjaardagsfeestje te komen
Nummer 5: je maakt deel uit van de Club van 5.
Nummer 4: heb je ooit snoepspiesjes geprobeerd?
Nummer 3: heb jij ooit de snoepspiesjes van mijn moeder geprobeerd?
Nummer 2: Ruik jij de lekkere geur van chocoladetaart niet al?
Nummer 1: jij bent een van mijn geweldige vrienden!
Ik zie je dus op {party date}, om {time} bij mij thuis {place}.
{Voornaam}

11 jaar oud

Uitnodiging voor een leuke avond bij {first name}
Kom met je mooiste glimlach op {party date} om {time}.
Plek voor plezier: {place}
Pyjama feestje!
{first name} nodigt je uit voor een meidenavond op zaterdagavond {party date} vanaf {time}.

12 jaar

Ugh! Het grote Indiase opperhoofd {first name} zal je op {celebration date} om {time} verwelkomen in zijn tipi die in de tuin is geïnstalleerd {place} ter gelegenheid van zijn 12e verjaardag voor een groot jachtgezelschap en een wake onder de sterrenhemel kluis. De beschermende sjamaan (zijn vader) belooft op trommelgeluiden een hels kampvuur voor de hele stam! Neem je pakket mee: muziekinstrument, kom en slaapzak!

13 jaar

Op {date} zal het horrorhuis om {time} zijn deuren kraken! Ik heb voor je een reis vol valkuilen in petto naar het museum van de verschrikkingen - mijn kamer, waar we kippenvel van zullen krijgen.
Angstig: onthoud.
Roekeloos: ik wacht ongeduldig op je...
{voornaam}{feestlocatie}{telefoon}

14 jaar oud

Ga met ons mee voor games, muziek en gekke verrassingen! Bevestig je aanwezigheid door mijn ouders te bellen op {phone} of door een e-mail te sturen naar {email adres}.
Mis deze kans om te feesten niet! Tot snel !
{Voornaam}

15 jaar

Plons, plons, Wizz!!!
Ik nodig je uit voor een super extra geweldig feest op {party date}, van 14.00 tot 19.30 uur, voor mijn verjaardag. Zwembad*, snoep, gebak en MUZIEK: niets wordt vergeten!
(*Vergeet niet om zwemkleding en handdoeken mee te nemen.)
{Voornaam}

16 jaar oud

Hé {gastnaam}! Ik vier mijn 16e verjaardag en dat mag je niet missen!
Datum: {verjaardag}
Tijd: {starttijd} tot {eindtijd}
Locatie: {feestadres}
Thema: {ultra origineel thema}
We gaan een gekke tijd beleven met verrassingen en een gekke sfeer. Bevestig je aanwezigheid door mijn ouders te bellen op {phone} of door een e-mail te sturen naar {email adres}. Mis deze gedenkwaardige avond niet! Wees erbij !
{Voornaam}

17 jaren

Met grote vreugde stuur ik u deze uitnodiging om mijn 17e verjaardag te vieren tijdens een uitzonderlijke avond.
Datum: {verjaardag}
Tijd: van {starttijd} tot {eindtijd}
Locatie adres}
Ik heb zorgvuldig een elegante en verfijnde avond voorbereid, waarbij aan elk detail is gedacht om deze gelegenheid onvergetelijk te maken. Uw aanwezigheid zou voor mij een eer zijn. Om je aanwezigheid te bevestigen en voor meer informatie kun je contact opnemen met mijn ouders op {phone} of een e-mail sturen naar {email adres}. Ik hoop deze feestelijke avond met u te mogen delen.
{Voornaam}

Wenskaarten

Tijdloos en elegant

Moge het jaar 2024 besprenkeld worden met uitbarstingen van vreugde, bloemblaadjes van geluk, moge het verlicht worden door de vlam van liefde en de vonk van vriendschap. Gelukkig nieuwjaar !

Moge dit nieuwe jaar u het succes, de gezondheid en de voorspoed brengen die u verdient. Moge u allen de moeilijkheden van dit nieuwe jaar bespaard blijven, en moge geluk gevonden worden in uw hart en dat van uw dierbaren. Woord, wij wensen u een heel gelukkig nieuwjaar 2024!De familie Martin.

Originele formule

Mooie kopjes glimlachEen paar uitbarstingen van gelachEen grote lepel vriendelijkheidEen paar korreltjes tederheidEen flinke snuf genegenheidHandvol goud en zilverMaximaal succesBesprenkel met vrolijkheidZachtjes sudderenVreugdevol serverenMoge het nieuwe jaar 2024 overstromen met klompjes geluk, oogverblindende verrassingen en onvergetelijke avonturen. Moge elke zonsopgang een een beeld van belofte, elke ster een sprankje hoop en elk moment een kans om te schitteren.

Stap 1: Ga op avontuur met een achtergrond van hoop en positiviteit. Stap 2: Verken de paden van creativiteit en durf. Stap 3: Overwin obstakels met moed en vastberadenheid. Stap 4: Bereik de toppen van succes en vervulling. Bereid je voor op een magisch en onvergetelijk jaar!

Met humor

Ik wens dat 2024 een uitstekend jaar voor je wordt. Ik hoop dat je de kans krijgt om bijzondere mensen te blijven ontmoeten. Verlies mij dus niet uit het oog!

Glimlach, om verdriet te verdrijven, Durf, zodat dingen nooit op hun plaats blijven, Vertrouwen, om twijfels te laten verdwijnen, Traktaties, om van het leven te genieten, Troost, om moeilijke dagen te verzachten, Vrijgevigheid, voor het plezier van delen, Regenbogen, om donker te kleuren gedachten, moed, om verder te gaan! Gelukkig nieuwjaar voor iedereen

Inspirerende citaten

“Geluk is vaak het enige dat we kunnen geven zonder het te hebben, en door het te geven verwerven we het” – Voltaire

“Een van de grootste geneugten van dit leven is vriendschap; en een van de geneugten van vriendschap is iemand hebben aan wie je een geheim kunt toevertrouwen.” -Alessandro Manzoni

“Het belangrijkste is niet dat je veel jaren in je leven hebt, maar dat je veel leven in je jaren steekt” - JFKennedy

“Beste wensen voor een heel leven, dus het is voor eens en voor altijd gedaan.” -Philippe Geluck

Aankondiging van overlijden en medeleven

Bedankkaarten Overlijden

{overleden naam} zou blij zijn geweest met de liefde die zijn familie sinds zijn overlijden heeft omringd. De heer en mevrouw {naam}, Hun kinderen en kleinkinderen, familie en bondgenoten, zeer geraakt door de uitingen van medeleven die zij hebben ontvangen bij het overlijden van {overleden naam}, vragen alle mensen die hebben deelgenomen aan hun pijn om hier de uitdrukking te vinden van hun emotionele dankbaarheid.

Zeer ontroerd door de blijken van medeleven die u hen heeft getoond en niet in staat om iedereen persoonlijk te beantwoorden; de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen van {overleden naam}. Dank u met heel hun hart voor uw aanwezigheid, uw gebeden, uw troostende woorden en voor uw vele bloemen.

Uit de grond van mijn hart: dank je. Aan u allen, die door uw aanwezigheid, uw bloemen, uw gedachten en uw geruststellende geschriften ons uw steun, uw vriendschap of uw genegenheid hebben kunnen tonen tijdens het overlijden van {overleden naam}.

Overlijdensaankondiging

Mevrouw Eugénie Dupont, zijn vrouw; De heer Yannis Dupont, zijn broer; De heer Adam Dupont, zijn zoon; Laurence en Marc Dupont, zijn kleinkinderen; ouders en bondgenoten; het spijt me u te moeten informeren over het overlijden van de heer Alexandre Dupont, dat plaatsvond op {death date}, in Parijs op de leeftijd van {age} jaar. De verzameling van het lichaam zal plaatsvinden op {date} om {time} in het ziekenhuis {location}. De religieuze ceremonie zal dezelfde dag plaatsvinden in de kerk van Ste-Marthe, de begrafenis zal plaatsvinden op de begraafplaats Père Lachaise in de privacy van de familie.

De families {naam 1}, {naam 2} en {naam 3} die getroffen zijn door het overlijden van {voornaam} {overleden naam} geboren {familienaam 2} op {date} bedanken iedereen die hen hun steun heeft betuigd.

Citaten voor de dood van een moeder

“Heb elkaar lief zoals ik jou heb liefgehad.” Door haar daden was ze een geweldige vrouw, een voorbeeldige moeder, toegewijd aan anderen en buitengewoon met haar kleinkinderen. Dankzij haar levensfilosofie kon ze ons de weg wijzen naar kennis en een vervullend leven. Ze draagt ​​het geheim van geluk met zich mee, en we zullen haar voor altijd in ons hart bewaren. Zijn diepbedroefde familie.

"Ik zeg alleen tegen mezelf: op dit moment, op deze plek, op een dag, werd ik geliefd, ik hield van, ze was mooi; ik begraaf deze schat in mijn onsterfelijke ziel en breng hem naar God. (...)" . Alfred de Musset. Ze kwam rechtstreeks uit de hemel die haar terugriep, te snel, te vroeg! Onze familie verenigt zich nu om zijn nagedachtenis te bestendigen, om zijn nagedachtenis te eren. Wij danken u voor de steun en het comfort sinds de verdwijning van {overleden naam}. Met vriendelijke groet, zijn familie.

Dood van een jonge vader

In een flits sloot {overleden naam}, de zon van ons leven, zich op {date} aan bij de Melkweg, vanwaar hij ons leven verlicht. Wij zijn diep geraakt door al uw gebaren van vriendschap. De rouwende familie.

Namens Bernadette Dupont en haar hele familie willen wij u onze diepste dankbaarheid uiten bij het overlijden van Adam. Uw gedachten en steun werden zeer op prijs gesteld. Duizend keer bedankt.

Dood van een baby

"Als je van een bloem houdt die in een ster staat, is het heerlijk om 's nachts naar de lucht te kijken." Antoine de Saint-Exupery. Er werd ongeduldig uitgekeken naar het zoetste geschenk... Maar op {date of death} sloot Léa zich aan bij de helderste sterren. Vanaf nu geloven wij in onze kleine ster en danken wij u voor uw waardevolle dagelijkse steun. Zijn rouwende ouders.

Aan onze vallende ster, Léon Dupont, 20-30 januari 2020. "Elk voltooid leven is een voltooid leven; net zoals een druppel water de oceaan al bevat, zo zijn kleine levens, met hun zeer korte begin, hun kleine hoogtepunt, hun snelle einde, hebben niet minder betekenis dan de lange reizen." Françoise Chandernagor.

Dood van een doodgeboren kind

Amper uit de baarmoeder van zijn moeder en net op tijd om zijn vader te ontmoeten, viel {baby first name} op {date} weer in de eeuwige slaap. Als een engel sloot ik mij op {overlijdensdatum} aan bij het hemelse paradijs voor het eeuwige leven. Wees niet verdrietig en onthoud dat "Liefde een balsem is die dagelijkse wonden geneest en ons verzoent met onze menselijke dimensie. Liefhebben is leven voor de eeuwigheid." Ik ben in de harten van degenen die van mij houden en over hen waken.

Maandenlang voelde zijn moeder het in haar lichaam. Dagen en nachten lang droomde zijn vader ervan in zijn hoofd. Ze hielden allebei in hun hart van hem. {first name} liep op {date of death} vredig op zijn tenen naar zijn witte paradijs.

Dood van kleine jongen/meisje

Er was eens de mooiste vlinder van dromenland. Zijn ouders zorgden goed voor hem, zodat het schattige rupsje in de cocon van de moeder floreerde. Dagenlang stelden ze zich voor dat ze met haar ronddraaiden en de mooiste bloemen van het leven verzamelden. De dag kwam dat ze haar pop brak, tot grote vreugde van haar ouders. Maar de tengere vlinder vloog te snel naar het licht op {death date}. Gelukkig herinneren haar ouders zich nog de sprankelende kleuren die {first name}, hun prachtige vlinder, voor altijd in hun hart bracht.

Onze bloem kon niet bloeien op klaarlichte dag... Het delicate parfum, onze diepe liefde zijn, wat er ook gebeurt, in ons geheugen gegrift en zullen voor altijd ons mooiste verhaal zijn... In een oogwenk kwam ze ons hart binnen . In een mum van tijd raakte ze ons hart voor altijd. We zullen de glimlach van {first name} op elk moment missen om ons geluk compleet te maken! Maar we weten dat ze nu vrede heeft.

Tweelingdood / Tweeling

Na 7 maanden gedeelde liefde en tederheid werden Louise en Maelle geboren op {date}. Dezelfde dag voegde Louise zich bij haar ster, maar zal voor altijd in ons hart blijven. Bedankt dat je aan onze zijde stond in haar dagen van onmetelijke pijn en dat je aan haar dacht.

Onze tweeling, Louis en Léon, zijn geboren op {date}. Helaas overleed Léon kort na zijn geboorte. Via zijn broer zullen wij nu zijn nagedachtenis eren. Louis geeft ons ook het plezier om elke dag aan te komen en zal binnenkort naar huis terugkeren. Léon waakt nu over ons.

Tekst van condoleances

Diep geraakt door de pijnlijke beproeving die u doormaakt, willen wij u graag de oprechte rol laten zien die wij in uw pijn spelen. Wegens verhindering kunnen wij helaas niet aanwezig zijn bij de begrafenis van {overleden naam}, hetgeen wij ten zeerste betreuren. Geloof in onze respectvolle gevoelens en ontvang onze oprechte condoleances terwijl we wachten om deze zo snel mogelijk persoonlijk aan u te uiten. Met vriendelijke groet, Familie {familienaam}.

Een vriendelijk woord, een aandachtig oor, een vriendelijke aanwezigheid kunnen de wonden van een gekneusd hart genezen en de deur naar nieuwe hoop openen. Moge dit u troosten en u verzekeren dat uw vrienden er altijd zullen zijn om u te helpen de nagedachtenis aan {overleden naam} voort te zetten.

Bedankkaarten voor uw condoleances

We hielden zoveel van haar... dat het ongeluk dat we haar verloren hebben ons niet het geluk zou doen vergeten haar te kennen. Waar zij ook is, Eve Martin is net zo ontroerd als wij door uw uitingen van medeleven en steun. Wij danken u hartelijk. Haar man, haar kinderen en haar achterkleinkinderen.

Mevrouw Léonie Dupont, zeer gevoelig voor de rol die u speelde in haar pijnlijke beproeving, spreekt al haar dankbaarheid jegens u uit. Moge ieder van jullie, ouders, vrienden, kennissen, die momenten uit je leven hebben gedeeld en die betrokken waren bij ons verdriet bij het overlijden van {voornaam}, met heel je hart worden bedankt.

Doodsgedichten en citaten

“Ik sta aan de rand van het strand.
Een zeilboot passeert in de ochtendbries en vaart de zee op.
Hij is schoonheid, hij is het leven.
Ik kijk ernaar totdat het in de horizon verdwijnt.
Iemand naast mij zegt: “Hij is weg!”
Links ? Waarheen ?
Vanuit mijn blik is dat alles...
De mast is nog steeds even hoog,
de romp heeft nog steeds de kracht om zijn menselijke last te dragen.
Zijn totale verdwijning uit mijn zicht is in mij,
niet in hem.
En net toen iemand bij mij in de buurt was
zei: “Hij is weg!”
er zijn anderen die het aan de horizon zien verschijnen
en terwijl je naar hen toe komt, roep je met vreugde uit:
"Hier is het !"...
Dit is de dood.
Er zijn geen sterfgevallen.
Aan beide oevers wonen mensen.”
William Blake, Het zeilschip.

‘Wat je gaf, blijft van jou.
In plaats van het in roestige kisten te bewaren.
Er zal van jou je geheime tuin overblijven,
Een vergeten bloem die niet verwelkt is.
Wat je hebt gegeven, zal in anderen bloeien.
Wie zijn leven verliest, zal het op een dag vinden.
Wat je gaf, blijft van jou
Tussen open armen op een ochtend in de zon.
Wat je verloren hebt, blijft van jou
Dat je langer wachtte dan de wekkers,
Wat je in anderen hebt geleden, zal weer tot leven komen.
Wie zijn leven verliest, zal het op een dag vinden.
Er zal een gevallen traan van je blijven,
Er verscheen een glimlach in de ogen van je hart.
Wat je hebt gezaaid, zal van je blijven,
Die je deelde met de bedelaars van geluk.
Wat je zaait, zal in anderen uitspruiten.
Wie zijn leven verliest, zal het op een dag weer terugvinden."
Simone Veil (Het zal van jou blijven)

“Woorden schieten emoties tekort.” Victor Hugo

“Je mist nog maar één wezen en alles is ontvolkt.” Alphonse de Lamartine

“De dood is als geboorte, een mysterie van de natuur.” Marcus Aurelius, Gedachten

Verjaardag overlijden

Het is alweer een jaar geleden dat Robert Martin ons verliet. Wij missen zijn liefde, zijn liefdevolle aanwezigheid en zijn trouwe vriendschap elke dag een beetje meer. De tijd eist geleidelijk zijn tol en er blijven alleen maar gelukkige herinneringen over. Een mis ter nagedachtenis aan hem zal plaatsvinden op {date} om {time} in de kerk van {location}. Zijn familie hoopt na de zegening al hun vrienden rond een buffet te kunnen verzamelen en zou zeer vereerd zijn met uw aanwezigheid. Mevrouw Martin.

In liefdevolle herinnering aan een echtgenoot, vader, grootvader die ons verliet zonder afscheid te nemen en die een grote leegte in ons leven achterliet. We denken elke dag aan hem en we weten dat hij van bovenaf over ons allemaal waakt. Op {date} om 16.30 uur wordt een mis gevierd in de kerk Notre-Dame d'Aix. Zijn vrouw, zijn kinderen en zijn kleinkinderen.

multi éléments dans enveloppe
Geluksexperts
Omroeper van goed nieuws sinds 1996!
Papier écologique
Leven in roze en GROEN
Duurzaamheid in het hart van onze projecten
tampon MJ
Made in Maison June
Gegarandeerde kwaliteit!
cœur dans enveloppe
Testen en adopteren
Ontvang een indruk met onze gratis monsters