Algemene voorwaarden

Verkoopvoorwaarden

Voorlopig artikel

Definitie

Elke toegang en/of gebruik van de site van Maison June impliceert de naleving van alle bepalingen van deze algemene gebruiks- en verkoopvoorwaarden en de aanvaarding ervan. Ze vormen dus een contract tussen het bedrijf Maison June en de gebruiker/klant.

 • Gebruiker: De Gebruiker betekent elke persoon die de Maison June-site of een van de daarop aangeboden diensten gebruikt.
 • Geïdentificeerde Gebruiker: De Geïdentificeerde Gebruiker betekent elke persoon die de Maison June-site of een van de daarop aangeboden diensten gebruikt en een Maison June-account heeft.
 • Klant: betekent elke niet-commerciële natuurlijke persoon die minstens 18 jaar oud is en minstens één keer op de Site heeft besteld. De Klant beschikt over een Maison June-account.
 • Identificator: betekent het e-mailadres dat nodig is om een ​​Gebruiker op de Site te identificeren om toegang te krijgen tot zijn account.
 • Wachtwoord: wordt opgevat als de opeenvolging van tekens die de Gebruiker geheim moet houden en hem, met zijn Identificatie, toegang moet geven tot zijn account.
 • Website: www.maisonjune.com

Artikel 1 - Toepassing

Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden

Elke bestelling en elke verkoop die op de site wordt gesloten, wordt beheerst door deze algemene verkoopvoorwaarden. Kopers verklaren dat zij zich hieraan zonder beperking of voorbehoud houden .
De verkoper is niet gebonden door enige verklaring of indicatie die niet op zijn e-commercesite staat, noch door enige bepaling die niet uitdrukkelijk door hem wordt aanvaard. In geval van tegenstrijdigheid prevaleren de algemene voorwaarden en verbindt de koper zich ertoe deze te respecteren.

Artikel 2 - Voorwaarden

Voorwaarden voor toegang en gebruik van de Site

De Site is gratis toegankelijk voor elke Gebruiker met internettoegang.

 • De Gebruiker is verantwoordelijk voor zijn computerapparatuur en zijn toegang tot internet. Alle kosten met betrekking tot de toegang tot de Site blijven de verantwoordelijkheid van de Gebruiker/Klant.
 • De Gebruiker heeft alleen toegang tot zijn account na identificatie met zijn gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord.
 • De Gebruiker is verplicht zijn gebruikersnaam en wachtwoord geheim te houden en mag deze niet aan derden doorgeven.
 • De gebruiker heeft gedurende een periode van 6 maanden toegang tot zijn foto's en archieven. De gegevens worden dan van onze servers verwijderd.

Maison June zal alle middelen aanwenden om de toegang tot de Site 24 uur per dag, 7 dagen per week te verzekeren, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele problemen of storingen van de site die de toegang tot de site en/of de verschillende diensten zouden verhinderen. voorgesteld.

Artikel 3 - Rekening

Account aanmaken

De Gebruiker heeft de mogelijkheid om een ​​account op de site aan te maken als hij toegang wil krijgen tot en wil profiteren van de volgende diensten/aanbiedingen:

 • Archiveer uw selecties;
 • Bestel op de site;
 • Ontvang gepersonaliseerde monsters;
 • Activeer een promotiecode die is gekoppeld aan een gebruikersaccount in de winkelwagen.

Door het aanmaken van een account aanvaardt de Gebruiker deze Algemene Gebruiksvoorwaarden en ons vertrouwelijkheidsbeleid. Toegang tot de diensten omvat een abonnement op de nieuwsbrief van Maison June. De Geïdentificeerde Gebruiker heeft op elk moment de mogelijkheid om de informatie die hij wenst te ontvangen te wijzigen of om zich af te melden door op de daartoe voorziene link te klikken. Het aanmaken van een account op de site is voorbehouden aan iedere natuurlijke persoon die minstens 18 jaar oud is. Elke Gebruiker kan slechts één account aanmaken op Carteland. Alle velden in het formulier voor het aanmaken van een account moeten worden ingevuld, behalve de velden die als optioneel zijn aangegeven. Als u niet reageert, wordt het account niet aangemaakt. Alle door de Gebruiker verstrekte informatie moet accuraat zijn. Wanneer de Gebruiker een account aanmaakt op de site, ontvangt hij dezelfde dag een bevestigingsmail voor het aanmaken van een account. Maison June behoudt zich het recht voor om elk account dat niet aan deze contractuele voorwaarden voldoet, te verwijderen.

Artikel 4 - Prijs

Prijsbeleid

De prijzen van onze producten zijn aangegeven in euro's en worden in deze valuta betaald . De aangegeven prijzen zijn inclusief alle belastingen, exclusief verzendkosten, berekend vóór betaling. Bij een bestelling naar een ander land dan het vasteland van Frankrijk is de koper de importeur van het/de betreffende product(en) en worden er specifieke leveringskosten in rekening gebracht (zie prijslijst op de site).
De verkoper behoudt zich het recht voor om zijn prijzen op elk moment te wijzigen, waarbij de producten in alle omstandigheden worden gefactureerd op basis van de prijzen die gelden op het moment van de definitieve registratie van de bestellingen.

Artikel 5 - Bestelling

Bestelling plaatsen

Een bestelling wordt pas als geaccepteerd beschouwd vanaf het moment dat de betaling heeft plaatsgevonden. De op de website van de Bank geregistreerde gegevens vormen het betalingsbewijs.

Commande d'échantillon personnalisé

Pour vous sentir confiant dans votre choix de papeterie,vous pouvez commander jusqu'à deux échantillons gratuits par foyer, les modèles éligibles sont identifiés sur la page du produit.
Au-delà de ces deux échantillons offerts, la papeterie sera facturée au prix unitaire.
Attention, en cas d'abus, nous nous réservons le droit de refuser ou d'annuler votre commande.

Artikel 6 - Betaling

Betaalmiddelen

Betalingen worden gedaan via SSL-beveiligde betaling met behulp van de volgende betaalmethoden: Carte Bleue, Visa Card, Eurocard / Mastercard, bankoverschrijving of PAYPAL. Het bedrag van de bestelling wordt onmiddellijk van de bankkaart van de Gebruiker afgeschreven, na ontvangst van de incassomachtiging van het bedrijf dat de door de Gebruiker gebruikte bankkaart heeft uitgegeven. Gratis betalen in 4 termijnen wordt ook aangeboden via de Klarna-oplossing.
In overeenstemming met artikel L. 132-2 van het Monetair en Financieel Wetboek is de opdracht of verbintenis tot betaling gegeven door middel van een betaalkaart onherroepelijk. De betaling kan alleen worden stopgezet in geval van verlies, diefstal of frauduleus gebruik van de kaart of de gegevens die verband houden met het gebruik ervan, of in geval van een vrijwaringsprocedure, invordering of gerechtelijke liquidatie van de begunstigde.

Artikel 7 - Levering

Transport- en levertijden

Onze producten worden afgeleverd op het afleveradres dat de koper heeft aangegeven tijdens het bestelproces. De aangegeven tijden zijn gemiddelde verwerkings- en levertijden. De verkoper wijst alle verantwoordelijkheid af voor producten die reizen op risico van de koper. Het is aan de koper om de conformiteit van het pakket met de verzendbon te controleren en, indien nodig, een schriftelijk voorbehoud te maken bij de vervoerder, die als enige verantwoordelijk is totdat het tegendeel bewezen is, en om de verkoper op de hoogte te stellen.

Artikel 8 - Tevreden of terugbetaald

Productruil en terugbetaling

In geval van een duidelijke slechte drukkwaliteit van de ontvangen producten, heeft de Koper een termijn van veertien dagen vanaf de levering van zijn bestelling om een ​​product of meerdere producten terug te sturen en de omruiling ervan aan te vragen. Voor iedere retourzending dient de Koper contact op te nemen met de klantenservice via het contactformulier. De retourzending dient te gebeuren door een gemotiveerde brief bij te voegen met vermelding van het bestelnummer en het onderwerp van de klacht. Dit recht kan alleen worden uitgeoefend als alle exemplaren van het genoemde product in de originele verpakking worden geretourneerd, waarbij de retourkosten voor rekening van de Koper blijven. Bij bestelling van meerdere producten kan de Koper dit recht slechts uitoefenen voor één of meerdere producten. Retourzendingen dienen te worden gedaan naar het volgende adres:
Maison June - 1229 route d'Éguilles - wijk St-Rémy - 13122 Ventabren - FRANKRIJK .

De Verkoper zal nieuwe producten zonder extra kosten opnieuw afdrukken en opnieuw naar de Koper verzenden.

Geval van uitsluiting van het herroepingsrecht van de consument : volgens artikel L 121-20-2 van het Consumentenwetboek kan het herroepingsrecht voorzien bij verkoop op afstand niet worden uitgeoefend, tenzij de partijen anders zijn overeengekomen, voor overeenkomsten voor de levering van goederen die zijn vervaardigd volgens de specificaties van de consument of die duidelijk gepersonaliseerd zijn of die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden of waarschijnlijk zullen bederven of snel zullen verouderen: de aandacht van de consument-klant wordt daarom gevestigd op het feit dat het herroepingsrecht niet van toepassing is tot de verkoop van gepersonaliseerde producten op haar verzoek.

Artikel 9 - Kwaliteit

Productkwaliteit

De producten die op de site worden verkocht, worden vervaardigd volgens kwaliteitscriteria door drukkerijen waarvan de professionaliteit wordt erkend en die voldoen aan de huidige Franse wetgeving. Er wordt echter uitdrukkelijk bepaald dat de restitutie op de producten van de kleuren die op de site voorkomen niet contractueel is. Gedrukte producten kunnen namelijk niet de kleuren reproduceren die verschijnen op de computer waarop de koper zijn bestelling registreert. Kleuren kunnen er echter anders uitzien, afhankelijk van de configuratie van elk werkstation, de beeldkwaliteit van elke monitor en het afdrukapparaat. Bijgevolg kan de verkoper niet aansprakelijk worden gesteld wegens een marginaal verschil tussen de weergegeven kleuren en de kleuren van het product zoals geleverd. Op dezelfde manier wordt uitdrukkelijk bepaald dat het uiterlijk van de textuur van de papieren die op de site verschijnen niet contractueel is. Het is immers fysiek onmogelijk voor kopers om de textuur van het papier dat zij kiezen voor de bestelde producten concreet te waarderen, deze textuur kan alleen worden gekozen op basis van de uitstraling die deze geeft op de computer bij de hand waarop de koper zijn bestelling registreert. Het uiterlijk van de textuur kan echter verschillen, afhankelijk van de configuratie van elk werkstation, de beeldkwaliteit van elke monitor en het afdrukapparaat. Bijgevolg kan de verkoper niet aansprakelijk worden gesteld vanwege een marginaal verschil tussen het uiterlijk van de bekeken textuur en de textuur van het product zoals geleverd.

Artikel 10 - Loyaliteitsprogramma

Doel en reikwijdte van het loyaliteitsprogramma

Het loyaliteitsprogramma van Maison June heeft tot doel, onder de voorwaarden uiteengezet in deze algemene voorwaarden, punten te verzamelen en zijn leden een aantal preferentiële en exclusieve voordelen aan te bieden. Het Maison June-programma is alleen geldig op de website maisonjune.fr
De voordelen verbonden aan het loyaliteitsprogramma kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen, promoties of lopende commerciële acties, tenzij anders vermeld.

Voorwaarden lidmaatschap

Lidmaatschap van het loyaliteitsprogramma van Maison June kan alleen via de website maisonjune.fr door een klantaccount aan te maken.

Het loyaliteitsprogramma is toegankelijk onder voorbehoud van aanvaarding van deze algemene voorwaarden, en het lidmaatschap is gratis en staat open voor elke natuurlijke persoon ouder dan 18 jaar, handelend op persoonlijke titel, woonachtig in Frankrijk.

Om deel te nemen aan het loyaliteitsprogramma is het verplicht om uw naam, voornaam en e-mailadres op te geven. Het lidmaatschap wordt alleen geregistreerd als de gevraagde verplichte gegevens compleet en bruikbaar zijn. Elke wijziging in de persoonlijke gegevens die worden doorgegeven met het oog op het lidmaatschap van het loyaliteitsprogramma, moet zo snel mogelijk per e-mail worden gemeld aan bonjour@maisonjune.com.

Punten en beloningen

Algemene werking van het programma
Dankzij het loyaliteitsprogramma kan elk lid, zodra zijn klantenaccount is aangemaakt, punten verdienen die direct aan zijn klantenaccount worden toegevoegd. Elk lid kan, zodra zijn saldo het toelaat, profiteren van voordelen, kortingen of geschenken op de website maisonjune.fr.

Accumulatie van punten
Het verzamelen van punten vereist de voorafgaande identificatie van het lid door identificatie met zijn loyaliteitsaccount en wordt bij elke aankoop uitgevoerd.

De puntenschaal is € 1 = 1 punt. Er zijn nog andere acties mogelijk om punten op uw klantaccount te verzamelen. Elk lid kan op elk moment zijn puntensaldo raadplegen door in te loggen op zijn klantenaccount op de site.

Beloningen en kortingen
Na te hebben gecontroleerd of de missies met succes zijn voltooid, kent Maison June punten toe aan leden van het loyaliteitsprogramma. Wanneer leden van het loyaliteitsprogramma het aantal punten hebben bereikt dat nodig is om een ​​beloning te verdienen, kunnen ze deze claimen door op Inwisselen te klikken.

Annulering van punten
Punten die verband houden met een aankoop waarvoor een terugbetaling of retournering van goederen heeft plaatsgevonden, worden geannuleerd en afgeschreven van de loyaliteitsaccount van het lid.

Sponsoring

Leden van het loyaliteitsprogramma hebben de mogelijkheid om hun dierbaren te sponsoren. Het lid en de sponsor bieden hun petekind een korting van € 10,- aan bij hun eerste bestelling van minimaal € 25,-. Zodra de transactie is voltooid, ontvangt de gesponsorde persoon € 15.

Bescherming van persoonlijke gegevens

De bescherming van persoonsgegevens van gebruikers van de website van Maison June wordt geregeld door het Privacybeleid van Maison June. Bij wijze van uitzondering geeft dit artikel de specifieke kenmerken aan die van toepassing zijn op elke gebruiker (hierna “Lid” genoemd) die zich abonneert op het loyaliteitsprogramma.

Middelen om te verzamelen
De persoonlijke gegevens van het lid worden rechtstreeks van hen verzameld wanneer zij deelnemen aan het loyaliteitsprogramma op de website maisonjune.fr.
Het Lid is als enige verantwoordelijk voor de kwaliteit van de persoonsgegevens die hij aan Maison June doorgeeft.

Verzamelde data
In het kader van het lidmaatschap van het programma worden verplicht de volgende persoonsgegevens verzameld: Instagram, Facebook en TikTok. Deze gegevens zijn voor Maison June noodzakelijk om de authenticatie van de Member te waarborgen en hem in staat te stellen de acties uit te voeren. Het ontbreken van dergelijke gegevens, het niet-relevant zijn of het niet bijwerken ervan kan een vertraging veroorzaken in de verwerking van het verzoek van het Lid, of zelfs de weigering ervan.
De andere persoonlijke gegevens die Maison June verzamelt in het kader van een lidmaatschap zijn optioneel, om het Lid beter te leren kennen en hem mededelingen te sturen die zijn aangepast aan zijn profiel.
Voor informatiedoeleinden verwerkt Maison June de aankoopgeschiedenis en het gebruik van de website van het Lid (bijvoorbeeld door browsergegevens te verzamelen via cookies, onder voorbehoud van toestemming). Deze verwerking is op zichzelf niet noodzakelijk voor het aanmaken van een Ledenaccount, maar wordt noodzakelijk als het gaat om het beheren van de geschiktheid van het Lid voor de verschillende voordelen van het Maison June-programma.

Doeleinden en rechtsgrondslagen
Als Lid kunnen uw persoonsgegevens worden verwerkt voor de doeleinden en op basis van de volgende rechtsgronden:

 • Beheer en coördinatie van het loyaliteitsprogramma en de communities: informatie voor het lid over het loyaliteitsprogramma of de beschikbare diensten, beheer van de ledenrelatie, kaartvoordelen en kaartbewerkingen.
 • Deze behandelingen zijn noodzakelijk voor de uitvoering van de Gebruiksvoorwaarden van Maison June
 • Commerciële prospectie langs elektronische weg: opstellen van klantprofielen, prospectie via e-mail en/of sms, gegevensverzameling via cookies.
 • Deze behandelingen zijn gebaseerd op de toestemming van het Lid.
 • Uitoefening door het Lid van zijn individuele rechten: beheer van verzoeken om de rechten van het Lid met betrekking tot het gebruik van zijn persoonsgegevens uit te oefenen.
 • Deze verwerking is gebaseerd op een wettelijke verplichting.
 • Beheer van precontentieuze en procesvoering.
 • Deze verwerking is gebaseerd op het legitieme belang van Maison June om het bewijs van een recht of een contract te leveren.

Houdbaarheid
Maison June bewaart de persoonsgegevens van het Lid totdat de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld zijn bereikt, d.w.z. voor de duur van het lidmaatschap van het Maison June-programma, vermeerderd met de toepasselijke wettelijke verjaringstermijnen, in het bijzonder om het bewijs van transacties te bewaren.
In bepaalde gevallen wordt Maison June op grond van een wettelijke verplichting een langere bewaartermijn opgelegd.
Houd er rekening mee dat gegevens die zijn verzameld voor commerciële prospectiedoeleinden alleen kunnen worden bewaard totdat uw toestemming wordt ingetrokken, en tot 3 (drie) jaar vanaf het laatste commerciële contact met Maison June.

Ontvangers
Maison June geeft de persoonsgegevens van het Lid alleen door aan ontvangers die hiertoe strikt noodzakelijk zijn, om de verwerking te garanderen in overeenstemming met het doel van hun verzameling.
In deze context zijn de dienstverleners die betrokken zijn bij het beheer van het Maison June-programma bezorgd.

Individuele rechten van het lid
Het Lid heeft individuele rechten met betrekking tot zijn of haar persoonlijke gegevens: recht op toegang, recht op rectificatie, recht op verwijdering, recht op beperking, recht op verzet, recht op overdraagbaarheid.
Het lid kan zijn rechten uitoefenen door zijn verzoek te sturen naar:

 • per e-mail: bonjour@maisonjune.com
 • per post: 1229 Ancienne route d’Éguilles, 13122 Ventabren, Frankrijk

Bovendien kan het Lid op elk moment de door hem verstrekte persoonlijke gegevens corrigeren door naar de pagina “Mijn account” op de website van Maison June te gaan.

Het verzoek moet de rechten vermelden die het Lid wenst uit te oefenen. In overeenstemming met artikel 12.6 van de AVG kan, wanneer Maison June redelijke twijfels heeft over de identiteit van de persoon die zijn rechten uitoefent, om een ​​identiteitsbewijs worden gevraagd.

Ten slotte heeft het lid het recht om een ​​klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, de Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL), indien hij van mening is dat hij zijn rechten niet kan uitoefenen of een inbreuk op persoonsgegevens wil melden. beschermingsregels.

Artikel 11 - Intellectuele eigendom

Intellectueel eigendom

De modellen, tekeningen, logo's, foto's, objecten en afbeeldingen die op de site worden aangeboden om de producten te ontwerpen, zijn beschermd door het intellectueel eigendomsrecht . Elke reproductie, zelfs gedeeltelijk, is verboden. De koper erkent dat het gebruik dat hij mag maken van de bestelde producten beperkt is tot gebruik dat overeenstemt met het beoogde doel ervan. Elk ander gebruik van modellen, tekeningen, logo's, foto's, voorwerpen en afbeeldingen, zoals reproductie, marketing, distributie en publicatie, zonder dat deze lijst als exhaustief wordt beschouwd, vormt een inbreuk die strafrechtelijk en burgerlijk kan worden bestraft.

Artikel 12 - Aansprakelijkheid

Gebruikersverplichtingen

De koper is als enige verantwoordelijk voor de inhoud van de producten die hij op de site maakt . Hij verklaart daarom dat hij over alle noodzakelijke rechten en machtigingen beschikt om voorwerpen, afbeeldingen, foto's, logo's, tekeningen in de producten die hij bestelt in te voegen en garandeert de verkoper dat deze rechten en machtigingen van kracht zijn, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en dat de De bestelling en het gebruik van de producten vormen geen enkele schending van de rechten van een derde en zullen dat ook niet zijn. De koper verklaart tevens dat het niet waarschijnlijk is dat de door hem vervaardigde producten namaak zijn of schade toebrengen aan derden en dat de aankoop en het gebruik van de producten in het algemeen geen inbreuk zal maken op de geldende rechten, regels of wetgeving. Bijgevolg vrijwaart de koper de verkoper tegen elke actie en aanspraak met betrekking tot deze rechten en verbindt hij zich ertoe de verkoper te vrijwaren voor alle gevolgen die voortvloeien uit elke actie ingesteld door derden die zich als benadeeld beschouwen door het drukken, de distributie en, in het algemeen, het gebruik van de bestelde producten.

Artikel 13 - Geschil

Recht dat van toepassing is in geval van een geschil

Dit contract is onderworpen aan het Franse recht. Alle geschillen zullen worden voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel van Aix-en-Provence.

Artikel 14 - Gegevens

Handvest voor gegevensbescherming

De Klant wordt geïnformeerd en aanvaardt dat zijn persoonlijke gegevens op de site kunnen worden verzameld en gebruikt door Maison June, die optreedt als gegevensbeheerder in de zin van wet 78-17 van 6 januari 1978 met betrekking tot computers, bestanden en vrijheden, zoals gewijzigd in januari 20, 2017 en zoals gewijzigd door de Algemene Verordening Gegevensbescherming 2016/679 van 27 april 2016 (hierna de “Informatica- en Vrijhedenwet”).
Maison June verbindt zich ertoe de veiligheid en vertrouwelijkheid van de persoonlijke gegevens van haar Klanten te beschermen en te garanderen, in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, in het bijzonder door alle nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat deze gegevens worden gestolen, vervormd, beschadigd of dat onbevoegde derden er toegang toe hebben. ernaar. In geval van schending van persoonsgegevens, meldt Maison June de betreffende schending zo snel mogelijk, na constatering, aan de CNIL. Indien het aannemelijk is dat de schending van persoonsgegevens een hoog risico met zich meebrengt voor de rechten en vrijheden van een Klant, informeert Maison June de betrokkene zo spoedig mogelijk over de schending van persoonsgegevens. De persoonsgegevens van klanten kunnen worden doorgegeven aan dienstverleners en contractpartners die als onderaannemers in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens tussenkomen en rechtstreeks bijdragen aan het beheer van de bestellingen en voor wie het absoluut noodzakelijk is om toegang te krijgen tot de persoonsgegevens die door de Klant bij het aanmaken en gebruiken van zijn account (identiteit, postadres, telefoonnummer, e-mailadres). Onderaannemers kunnen uitsluitend handelen op instructie van Maison June. De persoonsgegevens van klanten worden niet voor commerciële doeleinden aan derden doorgegeven.
De persoonsgegevens van klanten worden verzameld voor de volgende doeleinden:


 • het beheren van bestellingen en klantenrelaties;

 • informatie van Klanten met betrekking tot aanbiedingen en commerciële informatie gekoppeld aan het merk;

 • het versterken en verbeteren van de communicatie van de Website en het merk door het verzenden van met name nieuwsbrieven en speciale aanbiedingen op basis van de voorkeuren van de Klant zoals vermeld op de site;

 • het verbeteren en personaliseren van de diensten die aan Klanten worden aangeboden;

 • het uitvoeren van statistische onderzoeken en het analyseren van het koopgedrag van de klanten van Maison June;

 • gerichte reclame (zie Cookiebeleid);

 • deelname aan een wedstrijd;

 • beheer van het loyaliteitsprogramma van Maison June;

 • het beheren van klantbeoordelingen over onze producten;

 • geolocatie om te helpen begrijpen waar onze klanten vandaan komen.

Om de veiligheid van de betalingen te garanderen, maakt de site www.maisonjune.fr gebruik van de beveiligde betalingsdienst SOGENACTIF van Société Générale. Deze service integreert de beveiligingsstandaard Secure Socket Layer (SSL). De vertrouwelijke gegevens (het 16-cijferige creditcardnummer, de vervaldatum en het cryptogram) worden rechtstreeks op gecodeerde wijze naar de SOGENACTIF-servers verzonden zonder via de fysieke media van de Maison June-servers te gaan.
In geen geval ontvangt, registreert of bewaart Maison June enige informatie met betrekking tot uw bankgegevens.

Uw persoonsgegevens worden drie jaar bewaard vanaf het einde van de commerciële relatie of het laatste contact. Wel kunnen de gegevens langer bewaard en gearchiveerd worden om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens heeft de Klant recht op toegang tot en rectificatie van en verzet tegen de hem betreffende persoonsgegevens en het recht om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit, het recht op beperking van de verwerking, het recht op het wissen van gegevens indien evenals het recht op gegevensportabiliteit (hierna de “Computerrechten en Vrijheden”).
Deze gegevensportabiliteit is echter beperkt tot de gegevens die vrijwillig door de klant worden doorgegeven, bijvoorbeeld door het invullen van een formulier, of de gegevens die worden gegenereerd als gevolg van hun activiteit, zoals de aankoopgeschiedenis of het vastleggen van verbindingsgegevens tijdens het browsen op de site van de handelaar.
Persoonsgegevens die zijn afgeleid, berekend of afgeleid uit gegevens die door de betrokkene zijn verstrekt, zoals een gebruikersprofiel dat is aangemaakt door analyse van ruwe gegevens die zijn geproduceerd door een ‘slimme’ meter, zijn uitgesloten van het recht op overdraagbaarheid, voor zover deze worden niet door de betrokkene verstrekt, maar door de organisatie aangemaakt. Om een ​​of meer van de rechten en vrijheden inzake gegevensbescherming uit te oefenen, moet de klant per e-mail of per post een verzoek sturen naar de klantenservice van Maison June, door het contactformulier op de site in te vullen of door te schrijven naar het volgende adres met vermelding hun naam, voornaam, e-mailadres en klantreferenties: SAS Maison June - 1229 Ancienne Route d'Eguilles - 13122 Ventabren, of per e-mail naar het adres: bonjour@maisonjune.com

Ook kunt u bij ons terecht voor instructies over wat er na uw overlijden met uw gegevens gebeurt.
Elk verzoek moet worden ondertekend en vergezeld gaan van een fotokopie van een identiteitsbewijs met de handtekening van de Klant en met vermelding van het antwoordadres.
Het antwoord op het op grond van één of meer Computerrechten en Vrijheden gedane verzoek wordt binnen één maand na ontvangst van het verzoek verzonden.
Tenslotte kunt u een klacht indienen bij een toezichthoudende autoriteit.
Dit charter kan op elk moment worden gewijzigd. Wij nodigen u uit om deze regelmatig te raadplegen, zodat u op de hoogte blijft van eventuele wijzigingen.

Heeft u ons iets te vertellen?
Hulp nodig ?

Neem telefonisch contact met ons op

op 04 84 98 01 91 (gratis bellen) maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur

Schrijf ons

Wij bieden u 2 opties

Maak een afspraak met Maison June
Een adviseur belt u binnen 48 uur terug
Een afspraak maken
Ugo & Audrey
multi éléments dans enveloppe
Geluksexperts
Vraag onze gratis proefdrukken aan.
papier écologique
Leven in roze en GROEN
Duurzaamheid in het hart van onze projecten
tampon MJ
Made in Maison June
Gegarandeerde kwaliteit!
cœur dans enveloppe
Testen en adopteren
Ontvang een indruk met onze gratis monsters