Beveiligde betaling

Kopen bij Maison June is altijd veiliger!

De Europese Richtlijn Betalingsdiensten (PSD2) introduceert nieuwe regels om het beveiligingsniveau van online gedane betalingen te versterken.

Uw betaling is veilig dankzij de tweefactorauthenticatie die door uw bankinstelling wordt gedefinieerd. Dit kan een per sms ontvangen code zijn, een wachtwoord of een validatie die moet worden uitgevoerd in de applicatie van uw bank.

Het doel ?

Wanneer een online betaling met uw bankkaart wordt gestart, zorg er dan voor dat u de maker van deze aankoop bent en beperk zo het risico op fraude zoveel mogelijk.

Betalingsauthenticatie stap voor stap

Stap 1
Klik op “Betalen” om uw bestelling op carteland.com af te ronden. U wordt vervolgens doorgestuurd naar de authenticatiepagina van uw bank om de betaling te bevestigen.

2e stap
Klik op de melding die uw bankapplicatie verzendt (vergeet niet de meldingen indien nodig te activeren) of haal de code op die per sms naar uw mobiel is verzonden. Laat u leiden door de instructies van uw bank. Als u geen automatische melding ontvangt, opent u de applicatie van uw bank om uw transacties direct te valideren.

Stap 3
Keer terug naar carteland.com om de transactie af te ronden.

Let op: deze stap is essentieel om de betaling en validatie van uw bestelling af te ronden!