Portrait Loanne

Een dag met Loanne, Brand Manager bij Maison June

Loanne is onze Brand Manager bij MJ! Creatief en altijd vol duizend ideeën, begon ze haar carrière als grafisch ontwerper en illustrator. Zoals ze zeggen, ze heeft het onder het potlood, maar niet alleen dat! Opgeleid in webdesign dankzij haar verschillende ervaringen als AD bij een communicatiebureau of haar 4 jaar als freelancer in de buurt van Lyon, is het heel natuurlijk dat ze Maison June inspireert.

Deze bruisende jonge vrouw en jonge moeder die overal nieuwsgierig naar is en alles aanraakt, houdt er vooral van om een ​​project in zijn geheel te leiden, op mensenmaat zoals hier. We delen zijn dagelijkse leven met u, een dag lang, nooit identiek aan de vorige.

Voorbereiden op een fotoshoot op het zand

8:58 uur: ik kom aan op kantoor. Het eerste wat ik doe om mijn dag goed te beginnen: ik heb mijn koffie, extra sterk! En ik open mijn e-mails. Mijn dag draait om veel onderwerpen. Het is een fascinerende baan omdat je echt multitaskt rond het imago van het merk en de communicatie ervan in de pers, op sociale netwerken, enz.

Het is een baan waarbij je voortdurend je perspectief moet koesteren en voortdurend trends moet volgen op het gebied van reclame, design, marketing en de creatieve wereld als geheel. Ik heb verschillende inspiratiebronnen, waaronder:
www.goodmoods.com : om trends in architectuur, design en decoratie te ontdekken.
DNA : Ik abonneer me op hun nieuwsbrief, vooral voor nieuws, sociale kwesties, innovaties, marketing, reclame, enz.

Ik ben een grote gebruiker van Instagram: het stelt me ​​in staat artiesten te ontdekken, inspirerende merken, influencers etc. te ontdekken (bijvoorbeeld: ik heb onlangs een artiest ontdekt wiens profiel ik leuk vind Johanna Solal, die haar carrière in de mode begon en vervolgens een professionele reconversie deed naar een CAP-kok verkrijgen en tegelijkertijd schilder zijn, ik ben er dol op).

Ik hou erg van adverteren en blijf op de hoogte van de nieuwste campagnes die hun sporen hebben achtergelaten. Ik volg verschillende Linkedin-accounts: ik heb een vriend in communicatie, Creapills enz... En voor graphics, branding, fotografie: Behance , Fubiz
Ik werk altijd met muziek, het helpt me mijn hoofd leeg te maken en me te concentreren op de dag!

Ik eet stipt om twaalf uur: ik ben zo gereguleerd als een uurwerk, ik hou van eten, wetende dat het etenstijd is, maakt me blij. Bovendien snack ik de hele dag tijdens het werk (lacht).
Wat ik leuk vind aan deze baan is de veelzijdigheid, de diversiteit aan missies, het kunnen definiëren van een merkidentiteit tot in de kleinste details en het werken in teamverband.

Loanne, Brand Manager bij Maison JuneLoanne, Brand Manager bij Maison June

In de middag: ik heb geen typische dag in mijn missies, ik kan óf op shoot gaan met onze fotograaf Julie en de artistieke leiding verzorgen, of op sociale netwerken werken met het communicatieteam ', of werken aan onze volgend persbericht kent mijn dagelijks leven noch eentonigheid, noch routine.

Open ruimte of kantoor? Open ruimte, ik ben geen eenling.
Teamproject of solomissie? Teamproject, het project gaat altijd verder als het uit groepswerk komt!
E-mail of telefoon? Het hangt ervan af met wie ik moet communiceren.
Vroeg beginnen of laat eindigen? Begin vroeg, ik ben 's ochtends in een heel goed humeur.
Ontbijten op kantoor of afterwork in een bar? Ontbijten op het werk, want ik denk graag als het naar croissants en koffie ruikt!

Bronnen: Maison June

Terug naar boven Terug naar blog
multi éléments dans enveloppe
Geluksexperts
Omroeper van goed nieuws sinds 1996!
papier écologique
Leven in roze en GROEN
Duurzaamheid in het hart van onze projecten
tampon MJ
Made in Maison June
Gegarandeerde kwaliteit!
cœur dans enveloppe
Testen en adopteren
Ontvang een indruk met onze gratis monsters