Couple amoureux pour la Saint-Valentin

Valentijnsdag: team of niet?

Volgens een recent onderzoek van Ipsos blijft een grote meerderheid van de Fransen, of we het nu leuk vinden of niet, gehecht aan het traditionele Valentijnsdagfeest! En ja ! Commercieel, te schattig of zelfs anti-liefde, het blijft niettemin een manier om onze grote liefde te verkondigen.

Liefde wint altijd

Laten we, ter gelegenheid van een onderzoek uitgevoerd door het Ipsos-instituut, de meningen van onze lieve kleine Fransen over Valentijnsdag eens nader bekijken. Het lijkt er zelfs op dat 60% van de ondervraagden het te commercieel vindt, voor 13% van hen zou het zelfs een beetje geweest zijn. Wanneer hen echter wordt gevraagd naar hun gehechtheid aan deze traditionele viering van de liefde, geeft een grote meerderheid toe gehecht te blijven aan deze dag. Ruim de helft viert het ieder jaar! Tot onze grote verrassing zijn jongeren onder de 35 jaar het zwaarst getroffen! “hart hart met handen!” » Ruim 1 op de 4 is van plan deze avond elk jaar te vieren, naast een klein cadeautje voor hun geliefde. Is dat niet mooi?

Iets verwacht?

Je moet weten dat de Fransen heel klassiek zijn aangezien 40% van hen kiest voor een romantisch diner thuis en 32% kiest voor een restaurant in de stad of een bioscoop voor twee. Het is geen verrassing dat eeuwige bloemen weer tot het favoriete cadeau behoren! Wetende dat een vrouw haar man heel goed een roos kan aanbieden, denk er eens over na! Parfum staat ook op de eerste plaats, gevolgd door sieraden en modeaccessoires. Wat we ook doen, het kleinste voornemen zal altijd goed ontvangen worden... Het belangrijkste is vriendelijk meedenken! En als we merken dat we geen Valentijn hebben, waarom verwennen we dan niet de belangrijkste persoon in ons leven? WIJ !

De keuze van de “ Lovers ” van de redactie

Een fotoposter, verre van cliché!

Nee, het is absoluut niet flauw om een ​​fotoposter van jullie mooiste moment samen te laten zien. Zelfs als de herinneringen in onze gedachten blijven, moeten we allemaal onze mooiste momenten op foto's onthouden... Laten we daar vrolijk heen gaan, met ons hart gevuld met liefde, alles mag!

Juni huis poster

Een polaroidprinter, het coole gadget

Nog steeds in de geest van printherinneringen, houden we van deze kleine polaroid-kleurenprinter . Met dit leuke kleine gadget kunnen we afbeeldingen vanaf onze smartphone personaliseren en afdrukken met hoogwaardige afdrukken in 2x3 pro-kaartformaat.

PolaroidShanty zelfgemaakte koekjes

Een boodschap van liefde om op te kauwen

Wij zijn dol op de kleine koekjes van Shanty , om te personaliseren met jouw mooiste statement. Dus zelfs als we absoluut geen kruimeltje willen achterlaten, moeten we zeggen dat ze absoluut schattig zijn, nietwaar?

Jij en ik zijn hetzelfde

Voor wie nog gelooft in de kracht van liefde! T-shirt van gemengd katoen love is beautiful maison floret

Floret huis unisex t-shirt
Bronnen: gstockstudio - stock.adobe.com
Terug naar boven Terug naar blog
multi éléments dans enveloppe
Geluksexperts
Omroeper van goed nieuws sinds 1996!
papier écologique
Leven in roze en GROEN
Duurzaamheid in het hart van onze projecten
tampon MJ
Made in Maison June
Gegarandeerde kwaliteit!
cœur dans enveloppe
Testen en adopteren
Ontvang een indruk met onze gratis monsters