Extérieur Maison Florence Ivakno

Maison Florence Ivakno: het grote familieavontuur

Florence is een lieve en creatieve vrouw, met duizend ideeën per minuut. Deze knappe veertigjarige heeft al meerdere levens achter de rug. Eerst als stewardess, professioneel danser, en vandaag de dag oprichter van een 4-sterren pension, in het hart van het charmante dorpje Coudoux, in Zuid-Frankrijk. Bij Maison June houden we van inspirerende en vastberaden vrouwen. Ze vertelt ons over de geboorte van haar derde kindje, dit fantastische project en hoe ze haar gezinsleven eromheen organiseert. Ontmoeting.

Hallo Firenze, hoe gaat het?

Hallo Sandra, het gaat heel goed met mij, dank je!

Maison Florence Ivakno is uiteindelijk als een derde kind! Hoe kijk jij vandaag tegen dit fantastische avontuur aan?

Ja inderdaad, na drie en een half jaar besefte ik dat het echt een 3e kind was , Maison Florence Ivakno .

Vandaag zeg ik tegen mezelf dat het avontuur groots en intens was. Ik geloof dat we, toen we begonnen, de omvang van het werk dat we moesten volbrengen niet begrepen.

Hoe verloopt een dag bij jou?

Tegenwoordig zien mijn dagen er heel anders uit, ondanks uiteraard een zekere routine. Ik kan mijn tijd indelen op basis van de belangrijkste zaken die als eerste behandeld moeten worden. Ik ben zelden het huis uit en zelfs zelden de Coudoux uit.

Ik heb te maken met meerdere dagen in één! haha! Ik verdeel de dag met onderhoudstaken, organisatie, klantenontvangst, koken, marketing, prospectie, discussies en delen met mijn klanten.

Hoe slaag je erin om zo’n veeleisend project te combineren met ‘echte’ tijd voor het gezin? Heb je een geheim?

Tot dan toe was het vrij moeilijk om familie-, project- en sociaal leven te combineren. We hebben ons zo goed mogelijk georganiseerd en geïnvesteerd om mijn werktijd op een meer vreedzame en praktische manier te verkorten.

Ik gaf prioriteit aan mijn werk en de kinderen waren nogal meegaand. Tegenwoordig kan ik beide veel gemakkelijker beheren. Als ik niet aan het werk ben, maak ik van de gelegenheid gebruik om hen quality time te geven. Dankzij een goede organisatie en goede investeringen heb ik mijn werktijd verminderd.

Alsjeblieft, ik denk dat het geheim is om niet te aarzelen om in het begin verstandig te investeren, beetje bij beetje. We hebben drie jaar geïnvesteerd. Ik ben van mening dat we het komende jaar meer tijd moeten krijgen om beter te werken en waar mogelijk ook samen te genieten.

Ik heb ook een gouden moeder die het graag van mij overneemt als ik het nodig heb. Klanten zijn er dol op en de recensies zijn geweldig!

Mijn sociale leven is nog steeds verlegen. Ik zou binnenkort wat meer tijd moeten vinden voor mijn vrienden! haha

Familie Florence IvaknoKamer Florence Ivakno Huis met open haard

Heeft u na de LOFT en enkele interieurherontwikkelingen nog nieuwe projecten in gedachten?

De loft was één van de grote projecten die daadwerkelijk moesten worden afgerond. Natuurlijk hebben we er altijd wel een paar in gedachten!!! Onze vrienden denken dat we gek zijn! Misschien hebben ze gelijk! ahaha

Op dit moment zullen we de buitenkant verbeteren en behouden wat al is gedaan.

We komen weer wat op krachten, later zullen er nieuwe ontwikkelingen ontstaan, zoveel is zeker! Misschien ook elders, wie weet?!

Dit jaar was niet gemakkelijk, met de creatie van het hok en de veranderingen in de Mas om het af en toe voor seizoensverhuur aan te bieden. We hadden vrij strenge specificaties omdat we onze 4 sterren wilden behalen! Wij hebben ze en zijn er blij mee!

We proberen ons ook bekend te maken op het gebied van slow chic toerisme, omdat we onze acties die zich inzetten voor het milieu willen benadrukken.

U biedt uw huis ook aan voor seizoensverhuur, kunt u deze keer gemakkelijk vreemden in UW huis binnenlaten?

Het is inderdaad vrij nieuw! Het idee ontstond in de loop der jaren na verzoeken van onze klanten. De uitbraak was bijna onvermijdelijk, want naarmate de kinderen groter werden, beseften we dat als we samen op vakantie wilden gaan, we precies die kant op moesten gaan.

Wij hebben het huis daarom zo ingericht dat het voor enkele weken per jaar verhuurbaar is, voor gezinnen die de plek respecteren. Na de eerste zorgen, maakte het ons tegelijkertijd gelukkig om een ​​gezin blij te maken hier te zijn en mooie herinneringen te beleven.

Omdat het belangrijkste in het leven niet het materiële is, maar de tijd.

Terugkijkend: waar (of wie) (of beide) ben je vandaag het meest trots op?

Terugkijkend denk ik niet dat dat verandert. Ik ben trots op onze familie, want het is een familieproject dat van iedereen investeringen vergde! Zelfs Oscar, onze herdershond die onze gasten weet te verleiden! We hebben ook een aantal geweldige vrienden in onze familie!

Bedankt Sandra voor deze keer!

Bronnen: www.maisonflorenceivakno.com

Terug naar boven Terug naar blog
multi éléments dans enveloppe
Geluksexperts
Omroeper van goed nieuws sinds 1996!
papier écologique
Leven in roze en GROEN
Duurzaamheid in het hart van onze projecten
tampon MJ
Made in Maison June
Gegarandeerde kwaliteit!
cœur dans enveloppe
Testen en adopteren
Ontvang een indruk met onze gratis monsters