Mariée prend un burger à un food-truck

De beste trouwtrends 2024

Jonge toekomstige pasgetrouwden die zich inzetten voor het milieu, feedback uit de jaren tachtig, beredeneerde consumptie, maar nog steeds zoveel visuele waanzin, dit is wat de bruiloften van 2024 voor ons in petto hebben. Het sleutelwoord is ultrapersonalisatie, tot op de kleinste vierkante centimeter stof . Een mooie samenvatting speciaal voor jou.

In de Antiwedding-beweging

De toekomstige bruid en bruidegom willen een bruiloft die hun imago weerspiegelt en hun spelregels willen opleggen. De anti-huwelijkstrend is om over alles tot in het kleinste detail te kunnen beslissen, van de versiering tot de kleinste bloem die op tafel wordt gelegd . Geliefden nemen de controle over en durven elke vorm van extravagantie, zolang het hen uitkomt.

Een nieuwe eco-verantwoordelijke generatie

Jonggehuwden geven de voorkeur aan een kleinere gastronomische formule om verspilling te vermijden door te kiezen voor buffetten in kleinere hoeveelheden. Daarnaast geven ze de voorkeur aan lokaal, door gebruik te maken van cateraars in de regio. Afgedekte zijkanten, geen plastic meer en ter decoratie eren we DIY en toveren we de boog om tot een fotocall voor de gasten!

Meer dan een bruiloft, een kort verblijf

De bruid en bruidegom willen het plezier vergroten en nieuwe huwelijkshoofdstukken creëren. Echte concepten hebben vorm gekregen, met name de ‘afterparty’, het feest na het feest voor degenen die dat wensen; “de brunch of het zwembadfeest de volgende dag”, genoeg om iedereen na het feest te ontmoeten en te relaxen; en tenslotte “de bestemming” door een paar gasten uit te nodigen om de bruiloft in een ander land te vieren en in vakantiemodus verder te gaan.

De zeer serieuze terugkeer van retro in decor

Het onderwerp decor is heel serieus en onze bruid en bruidegom raken verstrikt in het spel. We zijn getuige van een heropleving van de jaren 80 en 90 met glazen schalen, geometrische vormen, vrolijke kleuren, fluwelen banken, maar ook in de outfits!

Groene energie

Planten en zeer “tuinachtige” decoraties staan ​​in de schijnwerpers. We kijken omhoog en bewonderen plafonds versierd met licht, groen en details. Pampasgras of verenriet maakt een comeback en verbetert de decoratie van D-Day.

En er was licht

De lichtgevende sfeer domineert de harten van onze bruid en bruidegom. Het is een integraal onderdeel van de decoratie en brengt magie. Daar zullen we kroonluchters, allerlei soorten projecties en LED's zien. Romantiek en warmte wachten op u!

Wanneer de gasten hun kunst onthullen

We zien een best leuke trend en dat is het actief betrekken van gasten. Hoe ? we stellen ons voor: waarom niet bomen met prints, live schilderijen op canvas, aquarelportretten als souvenir van de bruiloft of camera's beschikbaar voor gasten of paparazzi voor de dag.

Opschepper

Een bruiloft die meer is dan Instagrammable, we hebben altijd meer nodig! In feite vertrouwen de bruid en bruidegom op koud vuurwerk, met minder hitte en lawaai. Spotlight op vonken, gekleurde rookmachines of droneshows.

Fastfood na de bruiloft

Late night snacks zijn erg trendy, zoals snacks, pizzabuffetten, foodcorners of foodtrucks die serieus populair zijn. Fastfood betekent niet goedkoop, maar eerder een verkoelende ontspanningsgeest voor laat op de avond in een oogwenk! Net zoals zonering in deze beweging essentieel is, is het onder meer kunnen zitten naast wie je ook een klein burgertje wilt delen.

The Naked Cake onttroont de beroemde bruidstaart

Perfect afgestemd op de geest van de jaren 80 en 90, draagt ​​de Naked Cake ook bij aan het terugdringen van afval en als extra bonus laat hij ruimte over voor een overdaad aan champagne. Een waterval die vrij stroomt, altijd erg gehyped en gewaardeerd.

Jumpsuits, broekpakken, korte jurkjes en powercapes

De trouwjurk is nog steeds populair, laten we geruststellen, maar de grote trend krijgt langzaam maar zeker voet aan de grond met de geest van tweedelige pakken met rok of broek, broek + top of rok + top. Soms zullen we zelfs banden zien! De cape is ook een accessoire dat zowel praktisch, dampig als retro is en steeds populairder wordt.

Eén kleur voor heren

Zwart, wit, groen, rood, het maakt niet uit, zolang de man maar voor de totaallook gaat! En als het prints zijn, dan is het alleen de gaststreep. Ze durven ook XXL-accessoires te dragen, zoals mooie knoopsgaten met bloemen of vlinderdassen!

Heb je een maker van trouwcontent nodig?

Het toekomstige bruidspaar wil vooral hun geluksmomenten delen! Minifilms, Reels en anderen zullen de nieuwe generatie zeker aanspreken, met zelfs een live uitwisseling van bepaalde sleutelmomenten van de bruiloft, bekend als “Same day edit”.

Live muziek

Populaire balzaalsfeer, koppels willen livemuziek. Solisten en groepen zijn populair genoeg om een ​​authentieke muzikale sfeer te creëren. Geen achtergrondmuziek meer, geen livemuziek meer.

Wraak reizen

Het bruidspaar aarzelt geen seconde meer om snel hun huwelijksreis te plannen. In dit nieuwe reisformaat bezoeken we verschillende plaatsen zonder ook maar één moment van de reis te missen.

Bronnen: Jacob Lund - stock.adobe.com

Terug naar boven Terug naar blog
multi éléments dans enveloppe
Geluksexperts
Omroeper van goed nieuws sinds 1996!
papier écologique
Leven in roze en GROEN
Duurzaamheid in het hart van onze projecten
tampon MJ
Made in Maison June
Gegarandeerde kwaliteit!
cœur dans enveloppe
Testen en adopteren
Ontvang een indruk met onze gratis monsters