Jeune femme en pantalon de mariée

Ik ga trouwen, maar dan in een broek!

Wie zei dat we absoluut de lange witte jurk moeten dragen als we trouwen? Al een aantal jaren, en nog meer in 2024, heeft de geest van maatwerk de trouwtrends overgenomen. Of het nu gaat om de burgerlijke of religieuze ceremonie of de brunch de volgende dag, wij zeggen ja tegen de broek van de bruid!

Eén silhouet, één snit

Voordat we enthousiast worden over de collecties van 2024, wat als we al kennis hadden genomen van onze lichaamsvorm? Dit lijkt misschien banaal en overbodig, in alle modetijdschriften bij elkaar is het al essentieel om te weten wat bij ons past. Vervolgens kunnen we ons richten op de stijl, stof, effecten en associaties.

Het “8”-silhouet : mooie vormen, gedefinieerde taille en uitgelijnde schouders, we hebben keuze te over, zo lijkt het! Wat past het beste bij ons? Modellen met hoge taille, rechte modellen, sigarettenmodellen, slanke modellen of bootcutmodellen.

Het “A”-silhouet : we zijn mediterraan, dat wil zeggen dun aan de bovenkant van het lichaam, met een vrij uitgesproken taille en royaler aan de heupen, dijen en billen. Wat past het beste bij ons? Zeker modellen met hoge taille, de flare, de wide, de boyfriend of de flared variant.

Het “H”-silhouet: we zijn redelijk in balans met goed gedefinieerde schouders en weinig of geen taille. Wat past het beste bij ons? De slanke, de rechte taillebroek, de 7/8e of de wortel.

Het “V”-silhouet : tamelijk sportief van uiterlijk, we hebben een tamelijk ontwikkeld bovendeel en slanke benen. Wat past het beste bij ons? De broek loopt uit aan de onderkant om het silhouet beter in balans te brengen.

De gouden regel om DE broek te vinden die bij je past, is om altijd je silhouet in balans te houden! We moeten voortdurend onze beste eigenschappen onder de aandacht brengen, wat er ook gebeurt. Nadat we onze lichaamsvorm hebben gescand, genieten we van onze favoriete oefening: stijl!

Stijl voor echte meisjes

Het voordeel van eeuwige broeken is dat ze niet over de vloer slepen, en beter nog: ze kunnen na het huwelijk een tweede leven krijgen! Bij voorkeur, en aangezien wij de vrouw zijn om mee te trouwen, is het het beste om het wit te nemen of in crème-, ivoor- of eierschaaltinten.

De broekstijl die op nummer één staat, is het palazzo . Het komt rechtstreeks uit de jaren 70. Het heeft een zeer wijde snit en imiteert perfect de bewegingen en soepelheid van een trouwjurk, maar dan met meer comfort.

Wij houden van broeken met een hoge taille . Het markeert perfect de taille, geeft hoogte. Meer gestileerd, perfect met een riem voor een zeer moderne, chique look.

Klassieker, maar ongetwijfeld de meest geleende, rechte bruidsbroek . Het benadrukt perfect ons silhouet. Taps toelopende poten en allure voor een tijdloos stuk.

En hoe zit het met de verenigingen?

Zodra de snit en stijl van de broek zijn gevonden, combineer je deze met een top. Alle gekte is op zijn plaats, aangezien we onze top heel goed kunnen aanpassen aan de momenten van de bruiloft: gemeentehuis, religieuze of seculiere ceremonie en avond. Laten we spelen met de kleurmatch, of het blad nu deel uitmaakt van het ensemble of anderszins, spelen met de mix van materialen is net zo interessant. Asymmetrisch, kort, ongestructureerd, parelachtig, dampig, we durven alles.

De “lucht” selectie van de redactie van MJ

Jonge vrouw in bruidsbroekJonge vrouw in bruidsbroekpakJonge vrouw in bruidsbroekpak

Gisèle broeken van Maison Guillemette : een typisch Parijs merk, gelegen in het hart van de beroemde wijk Marais. Dit exemplaar is echt kameleon, we houden van de oversized snit, soepel en versierd met pailletten, voor een chique en verfijnde stijl.

De JUD-broek van Manon Gontero : op maat gemaakt in het atelier van de ontwerper in Marseille. Sinds 2011 biedt het moderne en verfijnde collecties aan. We houden van de palazzo-spirit van de Jud-broek. Minimalistisch als maar kan.

De broek Daura van Maison Bash : we hoeven het beroemde trendy en bohemien merk niet langer te presenteren. Wij houden van dit zeer elegante model, van satijn, met hoge taille en echte zakken aan de zijkanten. Het kan gemakkelijk de truc zijn voor de grote dag.

Jonge vrouw in bruidsbroekpakJonge vrouw in bruidsbroekpak

Milanoo broeken & set : voor kleine budgetten biedt deze gespecialiseerde site een aantal mooie sets. Het broekje past hier perfect bij het kanten topje en de lange sleep.

De Hayden-broek : een soepele, luchtige snit met een perfecte pasvorm, genoeg om ons een heel mooi silhouet te geven. Het voordeel? comfort als een tweede huid.

Zullen we de broekset eens proberen? Zonder aarzeling !

Bronnen: Dzmitry - stock.adobe.com

Terug naar boven Terug naar blog
multi éléments dans enveloppe
Geluksexperts
Omroeper van goed nieuws sinds 1996!
papier écologique
Leven in roze en GROEN
Duurzaamheid in het hart van onze projecten
tampon MJ
Made in Maison June
Gegarandeerde kwaliteit!
cœur dans enveloppe
Testen en adopteren
Ontvang een indruk met onze gratis monsters