Grand-mère et sa petite-fille

Grootmoedersdag: 5 onweerstaanbare accenten

Ter gelegenheid van Grootmoedersdag, die aanstaande zondag 3 maart 2024 plaatsvindt, heeft Maison June 5 ideeën bedacht die uw lieve grootmoeders zeker zullen bekoren. Wij vinden hem in ieder geval zo schattig en vooral tijdloos!

Aandacht comfort

Ken jij Aroma Zone? Oorspronkelijk afkomstig uit het Zuiden en gevestigd in Cabrières-d'Avignon in de Vaucluse (aaaah, we zijn er dol op) zijn ze leiders geworden in de marketing van natuurlijke ingrediënten voor de productie van doe-het-zelf-cosmetica en hygiëneproducten.

Oma zal ongetwijfeld blij zijn met deze natuurlijke gezichtsverzorgingsset. Een moment van cocoonen met een mooi boekje met 15 recepten op basis van damastroos, amandel en hibiscus om zintuiglijke en natuurlijke gezichtsbehandelingen te creëren.

Natuurlijke gezichtsverzorgingsset bij Aroma Zone 29,95 euro

Aandacht herinneringen

Welke oma houdt er niet van allerlei soorten dozen? Of het nu gaat om cupcakes voor je kleinkinderen, snoep of een paar foto's, wij houden van het idee van een allegaartje op een metalen doosje. Een geschenk dat de tand des tijds en jaren doorstaat.

Gepersonaliseerde Underwood Photo Box bij Carteland (Maison June)

Klassieke aandacht

Bloemen zijn eeuwig, een symbool van liefde en gevoelens. Geen enkele vrouw zal teleurgesteld zijn als ze een boeket ontvangt. Het zal het hart raken, dit boeket van duizend kleuren. Dat is goed, we hebben een geweldig merk gevonden dat echt cool is (en bovendien leveren ze in Marseille in het zuiden).

Bergamotte.fr

Speelse aandacht

Zelfs als onze grootmoeders alles kunnen, waarom bieden we ze dan niet een handmatige workshop aan, alleen of met kleinkinderen, in koken, cosmetica, pottenbakken of bloemschikken. Ze zullen het leuk vinden om nieuwe dingen te leren.

Wecandoo
Cadeaubonnen vanaf 25€

Hebzuchtige aandacht

Absoluut alle oma's zijn hebzuchtig. Met je ogen dicht kunnen we je verzekeren dat ze dol zullen zijn op deze Franse koekjes gevuld met liefde. Oneindige inspiratie voor onbeschaamd genieten!

https://lepetitbiscuitfrancais.fr/

Bronnen: Dragica - stock.adobe.com

Terug naar boven Terug naar blog
multi éléments dans enveloppe
Geluksexperts
Omroeper van goed nieuws sinds 1996!
papier écologique
Leven in roze en GROEN
Duurzaamheid in het hart van onze projecten
tampon MJ
Made in Maison June
Gegarandeerde kwaliteit!
cœur dans enveloppe
Testen en adopteren
Ontvang een indruk met onze gratis monsters