Portrait Cédric, chef de production chez Maison June

Ondergedompeld in de workshop met Cédric

Cédric staat aan het hoofd van de werkplaats en is vandaag productiemanager bij Maison June. Hij kwam in december 2019 bij het bedrijf werken als machinelijnoperator. Nadat hij was opgeleid op een snijmachine en vervolgens op een HP-printer, merkte hij dat hij een paar maanden later moest printen en bracht hij instinctief meer ritme in de werkplaats.

Met de tijd, en vooral op het terrein, vindt Cédric een slimme balans tussen productie en het leven met zijn collega's. Hij focust al snel op teamspirit en een bepaalde tribale visie. Na verloop van tijd en met vertrouwen verworven in alle posities, wordt hij het hoofd van het gezin!“Als productiemanager
het heeft een globale visie op de werkplaats”


Wat maakt elke uitnodiging uniek en speciaal bij MJ?

Dankzij personalisatie blijft elke aankondiging uniek. Ons creatieve team biedt originele en kwalitatieve ontwerpen. Maar wat onze aankondigingen zo bijzonder maakt, zijn onze klanten en hun levensmomenten die worden benadrukt door onze trouw-, geboorte- en andere aankondigingen.

Welk advies zou je geven aan mensen die unieke en gedenkwaardige uitnodigingen willen maken?

De kwaliteit van de foto’s blijft de identiteit van een unieke aankondiging. Onze after-sales serviceteams weten hoe ze moeten reageren op verzoeken van klanten, die soms niet alle technieken kennen om hun aankondiging uitzonderlijk te maken.

Hoe ziet een typische dag op de workshop eruit?

Een typische dag in de werkplaats begint met een korte briefing met mijn collega's. Hoe we de week gaan organiseren, prioriteit geven aan dringende bestellingen, machineonderhoud en alle andere behoeften voor een soepele werking in de werkplaats.

Wat zijn de belangrijke punten die tijdens het productieproces niet over het hoofd mogen worden gezien?

Het belangrijkste punt dat ik voortdurend, de hele dag, herhaal tegen alle medewerkers in de werkplaats, is een heel eenvoudige zin: De basis van ons beroep is controle. Waar u zich ook bevindt in de werkplaats, elk station moet permanente controle hebben over het afdrukken, het snijden en het eindproduct. Ze moeten allemaal een drastische controle ondergaan voordat ze worden verzonden.

Op basis van welke criteria herkennen wij volgens u een kwalitatief eindproduct?

De criteria zijn heel eenvoudig: perfect drukwerk, onberispelijk uitsnijden van de uitnodiging, opleggen van de uitnodiging tot op de millimeter. Ze zijn ook gerechtvaardigd in de kwaliteit van ons papier en al onze grondstoffen, bij onze objecten en onze aankondigingsafwerkingen, of ze nu verguld, mat of glanzend zijn.

Heb je een favoriete post, in ieder geval het meest interessante deel dat je graag bespreekt?

Mijn favoriete plek in de werkplaats is de plek die ik momenteel bekleed. Productiemanager zijn betekent een globale visie op de werkplaats hebben; maak de link tussen elke pool; er alles aan doen om onze projecten succesvol af te ronden; volg alle medewerkers en ontwikkel ze voortdurend, ik onderhoud een uitstekende relatie met elk van hen.“Als ik zou trouwen,
Ik kies voor de Flore Vitae-uitnodiging.”


Wat boeit je het meest aan je werk?

Waar ik in mijn werk vooral gepassioneerd door ben, is teamontwikkeling en het kunnen uitvoeren van al onze projecten. Ook houd ik ervan om de productie te beheren en uit te dagen voor permanente efficiëntie. Nog twee andere belangrijke punten: de menselijke relatie in de bedrijfsvoering en uiteraard het behalen van de gestelde doelstellingen.

U heeft 3 kinderen, heeft u geboortekaartjes voor uw kinderen verzonden?

Ja, ik heb geboortekaartjes voor mijn kinderen verzonden. Destijds, ruim vijftien jaar geleden, werkte ik nog niet bij MJ, de aankondigingen had ik zelf gedrukt, een teken van bestemming, vandaag print ik professioneel voor onze klanten.

Als u dit jaar zou trouwen, welke uitnodiging zou u dan kiezen?

De aankondiging dat ik zal kiezen is het IM-formaat met het model genaamd Flore Vitae.
Origineel en eenvoudig tegelijk. Het ontwerp is in mijn ogen zeer representatief voor een trouwaankondiging, chique en authentiek.

Bronnen: Maison June

Terug naar boven Terug naar blog
multi éléments dans enveloppe
Geluksexperts
Omroeper van goed nieuws sinds 1996!
papier écologique
Leven in roze en GROEN
Duurzaamheid in het hart van onze projecten
tampon MJ
Made in Maison June
Gegarandeerde kwaliteit!
cœur dans enveloppe
Testen en adopteren
Ontvang een indruk met onze gratis monsters